Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τώρα μπορώ να πεθάνω ήρεμος







Το είχα στο νου μου να πετύχω το Βέργας 3 σε λειτουργία, δεδομένου ότι το είχα επισημάνει κατά το στάδιο των εργασιών ανακατασκευής του. Αρκετές φορές πέρασα από τότε που για πρώτη φορά είχε γράψει ο n.smirni την έναρξη λειτουργίας του αλλά δεν το βρήκα ανοικτό.



Οπότε είχε δημιουργηθεί στο υποσυνείδητο μου κάποια ανεκπλήρωτη διακαή περιέργεια που ζητούσε ικανοποίηση σε συνδυασμό με την (ψευδ)αίσθηση ότι μέσα στο κατάστημα θα δουλεύουν ωραίες και επιλέξιμες πορνο-δέσποινες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις στη ζωή μας.





Μπήκα με σχετική επιφυλακτικότητα στο προθάλαμο του πορνείου ενώ έχω μπει στο πρόσφατο αλλά και μακρύ παρελθόν σε χειρότερους και περισσότερο επικίνδυνους χώρους. Δεν πρόλαβα να διανύσω την μικρή απόσταση από την εξώπορτα μέχρι την εσωτερική πόρτα και πρόβαλε η τετραγωνισμένη τσατσά.



Κάθισα στον έναν και μοναδικό πάγκο, περιμένοντας τον κοντό με δυο μεσήλικες λεβεντο-πόρνους, έναν απολυμένο φαντάρο και έναν φοβισμένο (επίσης) επαρχιώτη. Πάλι λάθος έκανα! Περιμένοντας τον γκοντό ήθελα να γράψω με γάμα στην αρχή και χωρίς σσσσσσσσ στο τέλος.



Η τσατσά κάτι προσπαθούσε να πει με μπερδεμένα Ελληνικά και ψευδή προφορά, το ραδιόφωνο πηγαινοέρχονταν γύρω από ένα καψούρικο σταθμό και η πορνο-δέσποινα αναστέναζε μέσα στο δωμάτιο εργασίας.



Όλα τέλεια και αρμονικά!



Μετά από λίγη ώρα βγήκε στο σαλόνι μια συνηθισμένη κοπέλα με καστανά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, επεισοδιακή μύτη είτε από ανεπιτυχή πλαστική επέμβαση είτε από μπουνιά είτε και από συνδυασμό των δυο αυτών παραμέτρων. Μάλλον μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά, στριμωγμένα και στριφτά ως προς ένα ιδεατό κέντρο και παρα-συμπαθητικό κώ(ο)λο με την έννοια ότι έχει κατασκευασθεί με τέτοιο τρόπο που έχει την δυνατότητα να αποκαταστήσει ή να διατηρήσει τις εφεδρείες του.



Σήμερα δεν είχα έμπνευση και δεν γάμησα. Ίσως μια άλλη φορά.



Αυτά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου