Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μεταξουργείο 21/10/2012 στις 11:00



Σχεδόν πάντα βρίσκουμε ή εφευρίσκουμε κάποια αφορμή για να πάμε στα μπουρδέλα. Για παράδειγμα :
Αν μας έχουν πρηστεί τα αρχίδια από την υπερ-διέγερση πηγαίνουμε στα μπουρδέλα για να ξεχαρμανιάσουμε
Αν τυχόν αισθανόμαστε πεσμένοι, αντί να πάμε κατευθείαν στο Γιατρό, πηγαίνουμε πρώτα στα μπουρδέλα για να τεστάρουμε αν είμαστε άρρωστοι. Δηλαδή αν μας σηκωθεί τότε δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Αν δεν μας σηκωθεί, τότε σίγουρα, πρέπει να πάμε σε Γιατρό.
Αν έχουμε άγχος γιατί έχουμε να κάνουμε πολλές δουλειές, τότε πηγαίνουμε πρώτα στα μπουρδέλα για να χαλαρώσουμε έτσι ώστε (στην συνέχεια) να δουλέψουμε με ηρεμία.
Αν έχουμε άγχος γιατί δεν έχουμε δουλειά, τότε πηγαίνουμε (κατευθείαν) στα μπουρδέλα έτσι ώστε να (απ)ασχοληθούμε με κάτι ευχάριστο
Συνεχίζεται

Μαραθώνος και Αχιλλέως όλα κλειστά



Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
Μελαχρινή αλβανέζα που δεν θυμάμαι το όνομα της, ενώ την έχω πηδήξει μια-δυο φορές και που γυροφέρνει από Ιάσωνος 43, Κολοκυνθούς 63 αριστερά όπως μπαίνουμε στο τσαρδί και ενίοτε δουλεύει και στο ισόγειο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 22, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, φτιαγμένα μπούκλες και πιασμένα ψηλά, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και καλοζυγισμένο κώ(ο)λο.

Κολωνού 53
Μαγδαλένα από Κολωνού 48 μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)λομάγουλα σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους.
Ξανθιά ώριμη νοικοκυρά με λίγη (μάλλον) εμπειρία, μέτρια στο ύψος, αδιάφορο σώμα με λίγα άτακτα παχάκια 

Κολωνού 48
Μαρία με κοντά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με ελαφρά προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο. Κάπως υποφερτή σε όσους αρέσουν οι αγροτικές.
Αντριάνα με μακριά μαλλιά αφάνα μέχρι τα κω(ο)λομέρια που δεν φαίνονταν αλλά σίγουρα κάπου εκεί θα υπήρχαν σε κανονικές σωματικές αναλογίες, ιδεολογία και έκφραση μεσοπολέμου, μέτρια στο ύψος χυμένο σώμα με αποτυχημένες αναλογίες.

Δεληγιώργη 39


















Καστανόξανθη αχαρτογράφητη με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια το ύψος με μαζεμένο σχετικά σώμα, συνηθισμένο σώμα νοικοκυράς με αδιάφορο κώ(ο)λο.

Κεραμεικού 13 ισόγειο
Μελαχρινή που δεν θυμάμαι το όνομα της  με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα σε αλογοουρά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με ενδιαφέροντα σωματικά χαρακτηριστικά και ζημιάρικο κώ(ο)λο.
Αντικειμενικά επιλέξιμη

Κεραμεικού 15 όροφος
Καμέλια με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.
Σωματικά επιλέξιμη και αποδεκτή με προϋποθέσεις

Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Δυο κοπέλες για σενάριο χοντρού-λιγνού
Ειρήνη λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Σοφία χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Επέλεξα την Σοφία για ανεξήγητους λόγους. Οι υπηρεσίες ήταν ικανοποιητικές για 10 ευρώ. Σαφώς οι αναλογίες καθώς και η αίσθηση του σώματος της Σοφίας έμοιαζαν με νάιλον σακούλα γεμάτη με νερό.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.
Το ξέρω, το ξέρω !!!
Χρωστάω (τουλάχιστον) ακόμη μια κριτική για την Αλέξια από Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο.



Ιάσωνος 1 όροφος δεξιά ανεβαίνοντας την αντικατοπτριστική σκάλα
Ναταλύ καστανόξανθη Ρωσίδα (κατά δήλωση του πονηρού τσάτσου), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου σαν νοικοκυρά, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με χορταστικά βυζιά τοποθετημένα σε σχεδόν τετράγωνο σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Ξανθιά συμπαθητική πορνο-δέσποινα μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και προ-πορευμένο κώ(ο)λο έναντι του κώ(ο)λου της Ναταλύ.

Επιστρέφοντας από την Κολωνού



Επιστρέφοντας από την Κολωνού, κάποιος ηττημένος στα 30 και κάτι με ηττοπαθή ιδεολογία κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από εμένα, οπότε αναγκαστικά συναντηθήκαμε και απρόσμενα με ρώτησε :

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο κώ(ο)λο και στο μουνί;

Μην κουράζεσαι (μου λέει). Θα σου πω

Το μουνί είναι υδρόψυκτο και ο κώ(ο)λος αερόψυκτος.

Αυτά προς το παρόν και μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση

Να είστε όλοι καλά!