Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η Κάρμεν και τα όρνεα της βεντάλιας



Ιάσωνος 1 δεξιά όπως βλέπουμε τις εισόδους των πορνείων

4/12/2012 στις 12:00



Η Κάρμεν έχει μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση και προκλητικό πρόσωπο. Είναι μάλλον ψηλή, λεπτή με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και με αξιοθαύμαστο κώ(ο)λο.

Πατούσα τις πλάκες του πεζόδρομου της Ιάσωνος και στα αυτιά μου έφθαναν οι ήχοι από την ξεφτιλισμένη πόλη των Αθηνών, ανακατεμένοι και ενοχλητικοί. Εκτός λοιπόν από την συσωρευμένη τεστοστερόνη στην κάτω κοιλιακή χώρα είχα επιπλεόν και αυτό το πρόβλημα.

Μπρος σε αυτή την κατάσταση αναζητούσα κάποιο καταφύγιο για να βρω την ησυχία μου και να ξεχαρμανιάσω. Έστω ένα σπήλαιο.

Ψάχνοντας στα μπουρδέλα επεσήμανα ορισμένες επιλέξιμες περιπτώσεις και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισα να γαμήσω την Κάρμεν.

Μπαίνοντας στο πορνο-δωμάτιο αντίκρισα την βεντάλια στον τοίχο με τα πρωτόγονα όρνεα και ένοιωσα σαν να ήμουν σε σπήλαιο της λίθινης εποχής.

Κάνοντας αυτές τις σκέψεις, εκτίμησα ότι όλα πήγαιναν «φυσιολογικά» (ως συνήθως).

Η Κάρμεν ξεκίνησε με τρικάταρτα προκαταρκτικά και με βαθέως εξελισσόμενη πίπα. Η σωστή τοποθέτηση όλου του σώματος (της) πάνω στο παράπλευρο τμήμα του δεξιού (μου) μηρού, είχε ως συνέπεια τα αρχίδια μου να μπορούν να αναπνέουν και η γύρω περιοχή να λειτουργεί σε κανονικό ρυθμό.

Χωρίς προσχέδιο ακολούθησε ιεραποστολική θέση και στην συνέχεια πισω-κω(ο)λλητό.

Στο πισω-κω(ο)λλητό, επειδή δεν υπήρχε καθρέπτης για να ψιλοκοιτάω την πράξη κοίταζα την βεντάλια με τα πρωτόγονα όρνεα.

Όλα εξελίχθηκαν και τέλειωσαν ομαλά.

Η κοπέλα αξίζει στο δεκάρικο για τις υπηρεσίες που προσφέρει και είναι αντικειμενικά επιλέξιμη.

Όταν ντυνόμουν αντιλήφθηκα στην άκρη του κρεβατιού (ευτυχώς στο σημείο που βάζουμε τα πόδια μας) ένα σπερματικό απολίθωμα του προηγούμενου πορνο-πρωτόγονου πελάτη.

Ελαφρώς με ενόχλησε αλλά δεν του έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την Κάρμεν.