Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αναλυτική κάπως ενημέρωση από το τιποτένιο Μεταξουργείο σήμερα στις 24/9/2012 στις 12.30’





Τηλεφώνησα στον Προμηθέα για να πάμε μαζί στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου αλλά είχε δουλειά. Όπως μου είπε θα έκλεβε για δεύτερη φορά την φωτιά από το εργαστήριο του Ηφαίστου. Έτσι λοιπόν, ο Προμηθέας γίνεται για δεύτερη Πυρφόρος και όπως είναι αναπόφευκτο θα γίνει για δεύτερη φορά Δεσμώτης. Η κλιμακούμενη ανησυχία που προκαλείται στους απλούς θνητούς από αυτά τα γεγονότα οδηγούν σε δραματική κορύφωση. Εγώ πλέον, σχεδόν ανεξήγητα αλλά καθοδηγούμενος από την φωτιά της καύλας, περιπλανήθηκα στο τιποτένιο Μεταξουργείο έχοντας για συντροφιά έναν Λεβεντόπουστα που με ακολουθούσε διακριτικά. 



Κολωνού 48
Μαγδαλένα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)μάγουλα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
Μαρία με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κωλομάγουλων, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με προσαρμόσιμο χαμόγελο για κάθε ερώτηση και κάθε επαφή, κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε θέση εξωτερικού τόξου

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο
Μελαχρινή αλβανέζα που δεν θυμήθηκα τελικά το όνομα της και που γυροφέρνει από Ιάσωνος 43 και από Κολοκυνθούς 63 αριστερά όπως μπαίνουμε στο τσαρδί με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, φτιαγμένα μπούκλες και πιασμένα ψηλά, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και καλοζυγισμένο κώ(ο)λο. Αν δεν είχα δυσάρεστη εμπειρία από την ολιγόλεπτη σχέση που είχαμε παλιά, μάλλον θα ξαναπερνούσα στο δωμάτιο εργασίας. Ίσως μετά από καιρό να αναθεωρήσω και να την επανεξετάσω.

Ιάσωνος 44
Ντανιέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, βοϊδίσιο βλέμμα με ορατή αδυναμία σε μέτριας δυσκολίας μαθηματικές πράξεις, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα με υπερ-μάσταρα και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο  

Ιάσωνος 27
Μαρία με το ξανθό ποστίς από Φωκαίας 24, σιγανο-χαμογελαστή έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο. Στα 10 ευρώ όλες οι υπηρεσίες και στα 15 ευρώ ο καλοδουλεμένος κώ(ο)λος. Δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε για ακάποτο γιατί εκείνη την στιγμή σκέφτηκα έναν γάτο μου που τον πάτησε ένα ανατρεπόμενο φορτηγό και στενοχωρήθηκα.

Κεραμεικού 15 όροφος



Καμέλια με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο. Η επιλογή βασίστηκε στην  περιέργεια και μόνο στην περιέργεια. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Περιμέναμε στο σαλόνι και καθυστερούσε να βγει η πορνο-δέσποινα στο σαλόνι για πάνω από 20 λεπτά. Όταν βγήκε στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι ήταν αντικειμενικά επιλέξιμη, οπότε σε συνδυασμό με την περιέργεια να αποσαφηνίσω αν «έφταιγε» ο πελάτης (που καθυστερούσε να τελειώσει) ή αν ήταν τόσο πολύ υπομονετική και συνεργάσιμη αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο εργασίας. Όπως θα σημειώσω συγκεκριμένα στην κριτική, που θα γράψω στην συνέχεια, είναι αποδεκτή επιλογή στο 10άρικο.

Κολωνού 11 όροφος



Αλεξάνδρα με καστανές ανταύγειες σε γύφτικο υπόβαθρο μαλλιών, χαμογελαστή με προσποιητή ή και αποδεδειγμένη χαζομάρα, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με σώμα νοικοκυράς και φουσκωτό κώ(ο)λο. Η επιλογή έγινε μάλλον παρορμητικά και όπως θα σημειώσω συγκεκριμένα στην κριτική, που θα γράψω στην συνέχεια, δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω. Στο σαλόνι (μου) φάνηκε πρόσχαρη κοπέλα αλλά μέσα στο δωμάτιο αποδείχτηκε χαζο-χαρούμενη και αδικαιολόγητα πυροβολημένη από στεριά και θάλασσα. Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι εύκολα διακριτές στα λίγα λεπτά του πορνο-σαλοναρίσματος και διαφέρουν ελάχιστα η μια κατάσταση από την άλλη. Όπως διαφέρει το θάρρος από το θράσος ή ο σεβασμός από την κολακεία ή τόσες και τόσες άλλες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά γέλασα με την εξέλιξη των πορνο-γεγονότων αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στα πορνεία για να γελάσουμε γιατί πολύ απλά για αυτό τον σκοπό αρκεί να δούμε μια πετυχημένη κωμωδία.

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Κεραμεικού 13 όροφος
Μαρία (νομίζω) με αόριστο βλέμμα και αόρατο μυαλό, μάλλον μέτρια προς κοντή, γεματούλα με υπερ-χορταστικά βυζιά και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο

Κεραμεικού 13 ισόγειο
Μελαχρινή που δεν θυμάμαι το όνομα της (μα τι έχω πάθει τελευταία και δεν θυμάμαι ονόματα; ) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα σε αλογοουρά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με ενδιαφέροντα σωματικά χαρακτηριστικά και ζημιάρικο κώ(ο)λο.
Αντικειμενικά επιλέξιμη
Δυστυχώς είχα περάσει στις άλλες δυο και σαφώς για μια ακόμη φορά τα έβαλα με τον εαυτό που δεν εξέτασα πρώτα όλα τα τσαρδιά και στην συνέχεια να επιλέξω με ψυχρή και ψύχραιμη σκέψη. Για μια ακόμη φορά (μου) αποδείχτηκε ότι η περιέργεια αλλά και η παρόρμηση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για την  πορνο-δράση (μας)

Αυτά τα λίγα προς το παρόν γιατί μούδιασε το χέρι αλλά και δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα.

Θα γράψω τις κριτικές αργότερα.

Αφού θυμηθώ την μυρωδιά μιας πορνο-δέσποινας που πήδαγα στην Καλιφορνά πριν από κάποια χρόνια, θα τραβήξω μια μαλακία και στην συνέχεια θα κουλουριαστώ σαν εξωγήϊνο χέλι για να κοιμηθώ (κλεμμένη ατάκα από ένα καλό φίλο).

Και πάλι καλή (μας) εβδομάδα