Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Φυλής 6/11/2012 στις 19:00





Φυλής 66 νέο
Νικολέτα και Ντενίσα κάτασπρες και παγερές σαν τα χιόνια, προσποιητή πουτανιά αλλά με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σώματος και προσώπου. Η Νικολέτα είναι σχετικά κοντή και η Ντενίσα ψηλή.
Πιθανόν να περνούσα αλλά ήδη έκανε ψύχρα έξω στον πορνόδρομο και δεν ήθελα επιπλέον ψύξη.

Φωκαίας 19
Αλεξάνδρα από Διδύμου 8 ισόγειο (παλαιότερα), Ξανθίππης 2, Τροφωνίου 11 ισόγειο με τα περίεργα ρουθούνια. Μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με αποδεκτά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Φωκαίας 25 ισόγειο (επιπλοποιείο)
Βερόνικα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με κανονικό σώμα και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο.
Επιλέξιμη σωματικά ως προς τα κοινώς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά εκτιμώ ότι στο δωμάτιο εργασίας συνδυάζει την ξεπέτα με Ελλεεινίδικη συμπεριφορά.

Φωκαίας 27 υπόγειο
Γκαμπριέλα με ανταύγειες στα μαλλιά, πουτανίσια νοοτροπία με αποφασιστική διάθεση, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο.

Φωκαίας 27 ισόγειο
Βικτώρια με ξανθά κοντά μαλλιά, περιποιημένα, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, με μικρά βυζιά και με καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο μέσα σε ολόλευκη επιδερμίδα.

Φωκαίας 24 Λαβύρινθος
Χριστίνα από Αγαθουπόλεως LCD και από Φυλής 54 όροφος, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, μάλλον κανονικό σώμα με υπερ-ταλαντευόμενο κώ(ο)λο



Αλκιβιάδου 16 πρώτο αριστερά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα
Νατάσα πρώην υπηρεσία από Φυλής 86 ισόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, σαν έτοιμη από καιρό, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο.
Ικανοποιητικές υπηρεσίες για το 20άρικο.
Συνήθως πηδάγαμε κάποιες δέσποινες πριν από χρόνια οι οποίες στην συνέχεια αναλάμβαναν καθήκοντα ως υπηρεσίες στα πορνο-καταστήματα.
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μου συνέβηκε η αντίστροφη εξέλιξη. Δηλαδή, να γνωρίσω κάποια ως υπηρεσία και στην συνέχεια να την επιλέξω για ολιγόλεπτη πορνο-σχέση.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.
Ξέρω-ξέρω!
Χρωστάω τουλάχιστον ακόμη δυο με τρεις κριτικές.
Υπομονή.

Αλκιβιάδου 16 τελευταίο δεξιά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα
Αλίνα ξανθό πορνο-κόριτσο με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραία χείλη, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) με ικανοποιητικά βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο.

Διδύμου 7 δεξιό
Λώρη (νομίζω) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, επεισοδιακή αντίληψη με ασταθές σαλονάρισμα, ακατέργαστα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη με μικρά κάπως βυζιά και αταίριαστο κώ(ο)λο

Διδύμου 8 όροφος
Γιασμίν με συμπαθητικά και χαμογελαστά χαρακτηριστικά προσώπου, νευρώδης καλοστεκούμενος σωματότυπος, αποδεκτά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

Διδύμου 20
Άννα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, περπατημένη με μάλλον καλές υπηρεσίες αν κρίνω από τα σχόλια αυτών που πέρασαν στο δωμάτιο εργασίας, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με καλοστεκούμενο σώμα, μικρά κάπως βυζιά και μικρό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο.
Προκλητική παρουσία στο σαλόνι με την βοήθεια των μαύρων εσωρούχων (μπειμπι-ντολ, στριγκάκι, διχτυωτές κάλτσες)