Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μεταξουργείο 13/11/2012 στις 11:30



Όπως τα ιστιοφόρα έχουν ως κινητήριο δύναμη τον άνεμο έτσι και οι μπουρδελιάρηδες έχουν τον ήλιο.

Προφανώς οι ηλιακές υπεριώδεις ακτινοβολίες (που δημιουργούν την βιταμίνη D) δρουν καταλυτικά στην διέγερση των αρχιδιών, κάνοντας τα να παράγουν περισσότερο σπέρμα.



Κολωνού 32 ισόγειο
Έλενα (νομίζω) ξανθο-βαμμένη πορνο-γκόμενα από Ιάσωνος 19 (παλαιότερα) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πιθανά extensions), προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Κολωνού 27 ισόγειο
Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με καθημερινή έκφραση χωρίς την απαιτούμενη πουτανιά, μάλλον μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες.

Κολωνού 11 ισόγειο
Επιλέξιμο ξανθο-βαμμένο ζουμπουρλίδικο κορίτσι με μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο, μάλλον κοντή με χορταστικές σωματικές αναλογίες και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Ειρήνη λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Δεν περίμενα να βγει η δεύτερη κοπέλα. Υποθέτω πως θα ήταν η Σοφία. Χοντρή με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 46 αριστερά όπως χαζεύουμε τα μπουρδέλα
Αλίνα με μπουκλωτά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε ίσως να ήταν υπερ-πουτάνα, μέτρια στο ύψος, γενατούλα με φουσκωτό κώ(ο)λο. Όλα τοποθετημένα μέσα σε εφαρμοστό ολόσωμο εσώρουχο, προφανώς για ευνόητους λόγους.

Ιάσωνος 30 ισόγειο
Ελβίρα από Φωκαίας 22, Φυλής 71 υπόγειο, σκούρα χαρακτηριστικά προσώπου, συμπαθητική και χαμογελαστή έκφραση, ώριμη πορνο-δέσποινα, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο

Ιάσωνος 43
Δυο αδέσποτα γυφτο-πορνίδια
Ατζέλικα με μελαχρινά (προφανώς) μαλλιά μέχρι την μέση, επεισοδιακή φυσιογνωμία, κοντή, λεπτή με αόρατα βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
Χριστίνα με ποστίς μέχρι την μέση, μάλλον περισσότερο προκλητική από την Ατζέλικα και πιο άνετη στο κλίμα της πουτανιάς, λεπτή, μάλλον μέτρια προς κοντή, μικρά βυζιά και αχαλίνωτο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Διάλεξα την Χριστίνα για ανεξήγητους λόγους. Πέρασα καλά ενώ δεν το πίστευα.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά «όπου» και να είστε