Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Φυλής 7/10/2012 στις 21:00



Κατόπιν προσυμφωνημένου σχεδίου κατευθύνθηκα στη Φυλής για να περπατήσω με τους κ.κ. Bakalhs και Πύραυλο.

Λόγω καθυστέρησης του κ. Bakalhs να έλθει στο σημείο συνάντησης την προσυμφωνημένη ώρα, ξεκινήσαμε με τον κ. Πύραυλο να δούμε τις εργαζόμενες σε ορισμένα καταστήματα 



Φυλής 40
Καμέλια (ενώ στις 25/9/2012 μας την είχαν παρουσιάσει ως Λώρη στο Διδύμου 7 δεξιά όπως βλέπουμε τις μπουρδελόπορτες), μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ανέραστη έκφραση και κοίταγμα χαρμο-λήθης, μάλλον μέτρια στο ύψος, λεπτή με αποδεκτές αναλογίες, κομπλεξικό κώ(ο)λο και ασυμμάζευτο περπάτημα.

Ευτυχώς δεν την είχα γαμήσει!

Ο Πύραυλος δεν σχολίασε τίποτα απλά ευχαρίστησε την τσατσά και φύγαμε.

Διδύμου 7 αριστερά όπως βλέπουμε τις μπουρδελόπορτες
Ντιάννα από Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο) Ρωσίδα (κατά δήλωση της) με πλούσια ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Δυστυχώς την είχα γαμήσει…

Ο Πύραυλος ούτε σχολίασε τίποτα αλλά ούτε ευχαρίστησε την τσατσά. Όταν σηκώθηκα από τον άθλιο καναπέ του σαλονιού για να φύγουμε είχε ήδη βγει από το μπουρδέλο.

Διδύμου 7 δεξιά όπως βλέπουμε τις μπουρδελόπορτες
Ρεβέκκα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση (μάλλον πρέπει να ήταν ποστίς), βουνίσια έκφραση με αγροτικό προσανατολισμό και προέλευση (κατά πάσα πιθανότητα) μέτρια στο ύψος, γεροδεμένη με μαύρες ψηλές μπότες και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Πιθανόν να την γαμούσα αν το σκεφτόμουνα λίγο διαφορετικά.

Ο Πύραυλος την χαρακτήρισε ως αγρότισσα και δεν είχα λόγους να διαφωνήσω μαζί του.

Διδύμου 8 ισόγειο
Βιολέτα συμπαθέστατη μελαχρινή πορνο-δέσποινα με ωραίο χαμόγελο και με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, φάνταζε ψηλή με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και υπέροχο κώ(ο)λο.

Δυστυχώς δεν επέλεξα να την γαμήσω…

Περιμένοντας στο σαλόνι, κατέφθασε ο κ. Bakalhs.

Ο Πύραυλος προτίμησε να πηδήξει την Βιολέτα παρά να σχολιάσει.

Φυλής 74
Βίκυ (παλαιότερα Λολίτα και αρχαιότερα Όλγα) με σκούρα μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικά χαρακτηριστικά (κατά μια έννοια) από Φυλής 109 όροφος, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με βυζιά σιλικόνης και εξωστρεφή κώ(ο)λο.

Ευτυχώς την είχα πηδήξει (δυο-τρεις φορές)

Δυστυχώς την έχω πηδήξει δυο φορές συμπλήρωσε ο κ. Bakalhs

O Πύραυλος απλά παρακολούθησε τους σχολιασμούς χωρίς να συμπληρώσει το παραμικρό. Έτσι και αλλιώς είχε πλέον ξεχαρμανιάσει με την Βιολέτα οπότε αντιμετώπιζε το όλο ζήτημα καθαρά από ακαδημαϊκή πλευρά.

Φωκαίας 19
Ιωάννα (νομίζω) από Φυλής 92 παλαιότερα αλλά και από την ξεπετο-τετράδα 84/86 με μελαχρινά ίσια μαλλιά, πουτανιζέ ύφος με λαίμαργη έκφραση αλλά φτωχή γκάμα υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας, κάπως γεματούλα σε σχέση με παλαιότερα, μάλλον αποδεκτές σωματικές αναλογίες με ολόσωμο μαύρο εσώρουχο και με στρουμπουλό κώ(ο)λο

Δυστυχώς την είχα γαμήσει δυο-τρεις φορές στο Φυλής 92 (παλιό).

Ο Πύραυλος και ο  Bakalhs στήθηκαν ακίνητοι στο σαλόνι, είδαν με σχετική ψυχραιμία και ψυχρότητα την εργαζόμενη και προτίμησαν να μην σχολιάσουν.

Φωκαίας 27 υπόγειο
Σάρα καστανή πορνο-δέσποινα με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά διακριτή μύτη, μάλλον μέτρια στο ύψος, με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτό σώμα με κάπως μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο.
  
Ευτυχώς την είχα γαμήσει δυο-τρεις φορές.

Ο Πύραυλος και ο  Bakalhs επίσης στήθηκαν ακίνητοι στο σαλόνι, είδαν με σχετική ψυχραιμία και ψυχρότητα την εργαζόμενη και προτίμησαν να μην σχολιάσουν.

Ιουλιανού 71
Κλεοπάτρα υπέρβαρη μεγαλοκοπέλα με παραφουσκωμένα μαστάρια, βουκολικής ιδεολογίας και με πορνο-εμπειρία πολλών χιλιομέτρων

Δυστυχώς την είχα γαμήσει το καλοκαίρι. Ευτυχώς μόνο μια φορά.

Ο Πύραυλος αισθάνθηκε ικανοποιημένος όταν την είδε γιατί επιβεβαιώθηκε ως ορθή η απόφαση του να πηδήξει την Βιολέτα.

Ο  Bakalhs κόντεψε να πνιγεί όταν την είδε και (προφανώς) δεν μπόρεσε να σχολιάσει.

Αλκιβιάδου 16 αριστερά όπως βλέπουμε τις μπουρδελόπορτες
Παλίνα μεγαλοκοπέλα με αλά γκαρσόν μαλλιά, σπιτίσιας αντίληψης με κάτασπρες θήκες στην οδοντοστοιχία, μάλλον ψηλή με αποδεκτές σωματικές αναλογίες όχι απόλυτα διακριτές δεδομένου ότι φορούσε ολόσωμο εσώρουχο

Ευτυχώς δεν την είχα γαμήσει.

Ο Πύραυλος επίσης αισθάνθηκε ικανοποιημένος όταν την είδε γιατί επιβεβαιώθηκε ως ορθή η απόφαση του να πηδήξει την Βιολέτα.

Ο  Bakalhs παραλίγο θα έπεφτε στις σκάλες  και (προφανώς) δεν μπόρεσε να σχολιάσει.

Αλκιβιάδου 16 μεσαίο
Ειρήνη με επίσης αλά γκαρσόν μαλλιά, βουνίσιας προέλευσης με σχήμα φρυδιών σαν κουκουβάγια, μάλλον μέτρια προς κοντή, κάπως γεματούλα με άναρχα παχάκια και φουσκωτό αλλά πλαδαρό κώ(ο)λο

Ευτυχώς δεν είχα καν σκεφθεί ποτέ να την γαμήσω γιατί τότε θα ανυσηχούσα πολύ για τον εαυτό μου

Ο Πύραυλος επίσης αισθάνθηκε ικανοποιημένος όταν την είδε γιατί επιβεβαιώθηκε ως ορθή η απόφαση του να πηδήξει την Βιολέτα.

Ο  Bakalhs πρόσεξε (μόνο) το διπλανό πορτατίφ για το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να εκφέρει άποψη.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν και να είστε όλοι καλά