Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Απέραντο κενό



Λιοσίων 30/9/2012 στην βραδινή βάρδια

Εξηκίου 18 ισόγειο



Τζούλια

Ιστορικά στοιχεία

Για το συγκεκριμένο μπουρδελάκι είχα ψηφίσει στο Πανελλαδικό συνέδριο των μπουρδελιάρηδων (που πραγματοποιήθηκε σε τυχαίο χρόνο και χώρο) ότι δεν θα πραγματοποιήσω επίσκεψη έστω και αν υπήρχαν όλες οι αναγκαίες και απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσω καλά.
Σαφώς δεν υπήρχε κάποια αιτιολόγηση αυτή της επιλογής (μου) όπως εξάλλου δεν υπάρχουν αιτιολογήσεις για πολλές από τις πορνο-αποφάσεις (μου ή μας).

Είδα την Αλέξια στο Λιοσίων 78 η οποία διαθέτει συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, ωραίο σωματότυπο και αξιέπαινο κώ(ο)λο.

Στην συνέχεια, είδα την Τζούλια με τον βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο.

Προφανώς η επιλογή θα έπρεπε να ήταν εύκολη πέρα από υποκειμενικά κριτήρια. Λογικά θα έπρεπε να περάσω στην Αλέξια που είχα ξαναπεράσει με ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όμως έκανα (ακόμη) μια λανθασμένη επιλογή. Κατά μια έννοια όμως είναι χρήσιμη (αυτή η επιλογή) δεδομένου ότι θα ενημερωθούν οι απανταχού μπουρδελάρηδες έτσι ώστε να αποφύγουν το πέτα(γ)μα του 20άρικου. 
Αντί αυτής (της εύκολης επιλογής) εγώ έριξα κορώνα-γράμματα. Μάλιστα μην έχοντας κέρματα έριξα το κλειδί του αυτοκινήτου θεωρώντας ότι αν έρθει το σήμα θα περάσω στην Αλέξια (που είναι κατά μια έννοια αστέρι) ενώ αν έρθει μαύρο θα περάσω στην Τζούλια που της αξίζει να την μαυρίσουμε με το παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήρθε τρία στα τρία για να περάσω στην Τζούλια. Δεν ήθελα να το αποδεχθώ και είπα να κοιτάξω και το λήγοντα (αριθμό) του ματωμένου 20άρικου που θα το έχανα στην πορνο-επίσκεψη. Αν ήταν ζυγός θα περνούσα στην Αλέξια. Και πάλι. Ο λήγοντας ήταν μονός.
Σιωπηρά δέχτηκα το αποτέλεσμα (ούτως ή άλλως ήμουν μόνος και δεν μπορούσα να το συζητήσω παρά μόνο με τον εαυτό μου) και τράβηξα για το μπουρδελάκι της Εξηκίου. Στο δρόμο θυμήθηκα τον Καζαντζάκης που είχε γράψει ότι είναι αμαρτία να μην πηδήξεις μια γυναίκα, όσο άσχημη και αν είναι, που σε θέλει ή σε οδηγεί η μοίρα στην αγκαλιά της.   

Ως προς την Τζούλια να σημειώσω ότι εργάζονταν στο Μεταξουργείο μετακινούμενη στα πορνεία Ιάσωνος 46 ισόγειο, Ιάσωνος 44 και αλλού που δεν θυμάμαι. Σε συνδυασμό με την παρακάτω περιγραφή είμαι βέβαιος ότι θα την θυμηθείτε.

Σωματικά χαρακτηριστικά

Όπως είπαμε παραπάνω έχει βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο, πουτανο-καπνισμένα χαρακτηριστικά προσώπου, σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και αρκετά παχάκια. Όλα μέσα σε διχτυωτό ολόσωμο εσώρουχο σαν πελαγικό απλάδι.

Στην ΟΜΣΣ διαθέτει τατουάζ

Είναι (πάντα) χαμογελαστή και φιλόξενη στο σαλόνι. Ακόμη και αν φύγεις δεν είναι αγενής. Τουλάχιστον έτσι την γνωρίζω.

Συνοπτική περιγραφή των γεγονότων στο πορνο-δωμάτιο εργασίας 




Η Τζούλια μπήκε στο δωμάτιο και με κοίταξε όπως οι νοσοκόμες που κοιτάζουν τους ασθενείς όταν είναι να τους βάλλουν ορό. Το παρακάμπτω θέλοντας να πιστεύω ότι όπως όλες και οι άλλες μεγαλοκοπέλες ή αυτές που δεν διαθέτουν σωματότυπο μοντέλου θα μου προσφέρει ικανοποιητική περιποίηση.

Αποδείχτηκαν λανθασμένοι αυτοί οι υπολογισμοί. Η περιποίηση της Τζούλιας ήταν μηχανική και άτονη παρότι πραγματοποιούσε βαθειά ρουφήγματα. Δεν έκανε προκαταρκτικά αλλά είπε δυο τρεις φράσεις που θεώρησε (αυθαίρετα) ότι θα με καύλωνε.

Ξεκίνησα με ιεραποστολικό και ήταν λες και έκανα γυμναστική με μπάλα. Συνεχίσαμε στο πλαγιαστό αλλά λόγω του λίπους (της) έβγαινε συνέχεια. Άσε που είχε βάλλει τουλάχιστον μισό σωληνάριο κρέμα!

Στο τέλος επέλεξα το πισω-κολλητό για να δω τον βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο στημένο στα τέσσερα επειδή το είχα βάλλει στο νου μου να το κάνω κάποια στιγμή.

Έριξα ορισμένες ματιές στον υπερ-μεγέθη κώ(ο)λο της έτσι ώστε να τον αποθηκεύσω μαζί με τόσες άλλες παραβατικές εικόνες του παρόντος και του παρελθόντος.

Δεν μπορούσα να σκεφθώ κάτι διεγερτικό με σκοπό να τελειώσω. Απλά θυμήθηκα ότι για να γίνει η εκσπερμάτωση αρκεί να συνεχίσω την σεξουαλική διέγερση με επαναλαμβανόμενες παλινδρομικές κινήσεις οι οποίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενεργοποιήσουν το βασικό γενετησιακό κέντρο.

Η τσατσά βγαίνοντας από το πορνο-δωμάτιο απλά με κοίταξε στα χαμένα χωρίς να μου πει καληνύχτα. Μάλλον πρέπει να έχει πάθει ελαφρύ εγκεφαλικό. Για αυτό της έβαλα 4 στην βαθμολογία.

Προφανώς βγήκα στην Λιοσίων αισθανόμενος ένα απέραντο κενό και την τσέπη μου λιγότερο γεμάτη κατά 20 ευρώ. 


____________________________________________________

 Το πορνείο στη Βέργας 3 ήταν κλειστό.