Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η επανεξέταση της Αλεξάνδρας


Φυλής 2/9/2012 στις 12.30’


ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ


Ιστορικά στοιχεία

Την συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα παρακολουθούσα με σχετικό πλην όμως ελεγχόμενο ενδιαφέρον στα εκάστοτε αμαρτωλά ιδρύματα της γειτονιάς. Είχε εργασθεί στο Φυλής 65 όροφος, Φωκαίας 19 και κάπου αλλού που δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχα σκεφθεί να περάσω μια-δυο φορές αλλά τελευταία στιγμή ένα αόρατο χέρι με τράβηξε προς την πόρτα εξόδου. Όπως θα αναφέρω και θα εξηγήσω παρακάτω μάλλον έχασα τις προηγούμενες φορές που δεν πέρασα στο δωμάτιο εργασίας.
 
Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Αλεξάνδρα έχει καστανά πλούσια μαλλιά μέχρι λίγο πάνω από την μέση. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, γεγονός το οποίο απετέλεσε την αφορμή να την επισκεφθώ. Δεν έχω ακόμη εξηγήσει με ποια σχέση επιδρά η εικόνα των περιποιημένων μαλλιών στην συγκέντρωση τεστοστερόνης στα αρχίδια (μου). Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αποφεύγω να διεισδύσω βαθύτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί φοβάμαι μήπως ανακαλύψω τέτοιες αιτίες που πιθανόν καταστρέψουν αυτήν την παραγωγική και χρήσιμη σχέση. Για να επανέλθουμε ολοκληρώνοντας τα σωματικά χαρακτηριστικά της Αλεξάνδρας (μας) μπορούμε να πούμε ότι είναι μάλλον μέτρια προς ψηλή, αρκετά λεπτή με καλοστημένο σώμα και συγκριτικά με την Ισαβέλλα του Έλλης 3 που είχα περάσει (επίσης αρκετά καλά) στις 26/8/2012 βρίσκεται σε αναλογία 1/3 ως προς το σωματικό βάρος.  Επίσης έχει μικρά λεμονάτα στητά βυζιά. Προσοχή! εδώ το λεμόνι λειτουργεί θετικά ενώ στην έκφραση το λεμόνι λειτουργεί αρνητικά. Διαθέτει αλλά δεν (τον) παρέχει υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένες διαστάσεις.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου

Η Αλεξάνδρα μπήκε τσαχπίνικα στο δωμάτιο με κινήσεις Κομανέτσι ή κάπως έτσι. Έβγαλε το σετάκι εσωρούχων και πέρασε έξυπνα και αποτελεσματικά αγγίζοντας με τις τσιτωμένες ρόγες των βυζιών της όλο μου το σώμα με επίκεντρο τους όρχεις, το πέος και ειδικά την βάλανο. Τώρα που το σκέφτομαι, εκτιμώ ότι μάλλον έχει εξασκηθεί αρκετά έτσι ώστε με την ρόγα του βυζιού να καταφέρνει να χαϊδεύει την βάλανο του πέους.

Η περιποίηση της ήταν αρκετή σε χρόνο και κίνηση και ικανοποιητική σε ποιότητα.

Πρώτη στάση επέλεξε να έρθει από πάνω μου.

Αβίαστα και ακούραστα με χαλαρό ρυθμό κράτησε σταθερό ρυθμό και παλμό αλλάζοντας με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας ακόμη δυο στάσεις.

Απομένει να ξαναπεράσω για να επιβεβαιώσω την ποιότητα των υπηρεσιών τη

Με την Ισαβέλλα στο σταυροδρόμι του πόρνου





26/8/2012 στις 20.00’

 

ΕΛΛΗΣ 3

 

Ιστορικά στοιχεία

 

Αρκετές φορές περνούσα βλέποντας το μπουρδέλο Έλλης 3 και ήταν σαν να μην το έβλεπα. Επίσης είχα δει την Ισαβέλλα μια-δυο φορές και δεν είχα σκεφθεί να βιώσω μια εμπειρία μαζί της ούτε ως συλλεκτική σημασία.

 

Σωματικά χαρακτηριστικά

 

Η Ισαβέλλα έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση. Συμπαθητικά και προκλητικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα με χορταστικά βυζιά και υπερ-στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Αν το πάχος δεν αποτελεί ταμπού για κάποιον, τότε είναι βέβαιο (όπως σημειώνω παρακάτω στην κριτική μου) ότι θα περάσει πολύ καλά. Σαφώς οι υπηρεσίες της Ισαβέλλας αντιστοιχούν στο ακέραιο για το πορνο-εισιτήριο των 20 ευρώ.


Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου


Η Ισαβέλλα μπούκαρε στο δωμάτιο εργασίας με κινήσεις περίπου σαν την Κιμ Μπασιντζερ στο εννιά-μιση εβδομάδες, χαμογελώντας αβίαστα αλλά σαφώς με πρόθεση να με βιάσει.

Χωρίς βέβαια να υπάρχει λογική συνάφεια ανάμεσα στις δυο γυναίκες ως προς τα σωματικά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνομαι την Ισαβέλα ως σοφιστικέ γυναίκα που έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει εμένα να την περιμένω στο πορνο-δωμάτιο.

Τώρα που επανεξετάζω αυτές τις σκέψεις, με πιάνουν νευρικά γέλια. Τότε όμως με βοήθησαν καταλυτικά για να περάσω πολύ ωραία. Γοητευμένη (λέμε τώρα) από την αινιγματική και απόμακρη (όπως ισχυρίζεται) αλλά καυλο-από/χαυνωμένη (όπως νομίζω εγώ) προσωπικότητά μου, βυθίζεται σε μία ολέθρια πρακτική χωρίς κανόνες και χωρίς αναστολές.

Με γλύφει από την κνήμη μέχρι τον λαιμό παρεμβάλλοντας στρατηγικά σχεδιασμένες μαλάξεις όλης της περιοχής των αρχιδιών. Το παιχνίδι πλέον παίζεται με ακραίο πάθος σε όρια απόλυτης εξουσίας από την πορνο-θεραπεύτρια προς εμένα. Επιλέγει να έρθει από πάνω μου και με κάνει να ξεχάσω ότι αρκετά γεματούλα. Σύντομα, η Ισαβέλλα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό που προστάζει η λογική της και αυτό που πραγματικά ποθεί. Όμως εγώ δεν μπορούσα να περιμένω τις επιλογές της δεδομένου ότι το σπέρμα στη σπερματοδόχο κύστη προκαλούσε υπέρμετρη συμπίεση για να εκτονωθεί βάζοντας σε κίνδυνο ζημιάς τους βολβοουρηθραίους και λοιπούς αδένες. Παίρνοντας μια τελευταία βαθιά ανάσα, άφησα το συμπαθητικό νευρικό σύστημα να λειτουργήσει αυτόνομα ώστε να προκληθεί έκχυση του κολλώδους αλκαλικού υγρού. Να συμπληρώσω ότι όταν με ξεκαβαλίκευσε μου τον άρπαξε και μου έριξε ορισμένες ρουφηξιές ως επίλογο της πράξης.