Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η επανεξέταση της Αλεξάνδρας


Φυλής 2/9/2012 στις 12.30’


ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ


Ιστορικά στοιχεία

Την συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα παρακολουθούσα με σχετικό πλην όμως ελεγχόμενο ενδιαφέρον στα εκάστοτε αμαρτωλά ιδρύματα της γειτονιάς. Είχε εργασθεί στο Φυλής 65 όροφος, Φωκαίας 19 και κάπου αλλού που δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχα σκεφθεί να περάσω μια-δυο φορές αλλά τελευταία στιγμή ένα αόρατο χέρι με τράβηξε προς την πόρτα εξόδου. Όπως θα αναφέρω και θα εξηγήσω παρακάτω μάλλον έχασα τις προηγούμενες φορές που δεν πέρασα στο δωμάτιο εργασίας.
 
Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Αλεξάνδρα έχει καστανά πλούσια μαλλιά μέχρι λίγο πάνω από την μέση. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, γεγονός το οποίο απετέλεσε την αφορμή να την επισκεφθώ. Δεν έχω ακόμη εξηγήσει με ποια σχέση επιδρά η εικόνα των περιποιημένων μαλλιών στην συγκέντρωση τεστοστερόνης στα αρχίδια (μου). Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αποφεύγω να διεισδύσω βαθύτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί φοβάμαι μήπως ανακαλύψω τέτοιες αιτίες που πιθανόν καταστρέψουν αυτήν την παραγωγική και χρήσιμη σχέση. Για να επανέλθουμε ολοκληρώνοντας τα σωματικά χαρακτηριστικά της Αλεξάνδρας (μας) μπορούμε να πούμε ότι είναι μάλλον μέτρια προς ψηλή, αρκετά λεπτή με καλοστημένο σώμα και συγκριτικά με την Ισαβέλλα του Έλλης 3 που είχα περάσει (επίσης αρκετά καλά) στις 26/8/2012 βρίσκεται σε αναλογία 1/3 ως προς το σωματικό βάρος.  Επίσης έχει μικρά λεμονάτα στητά βυζιά. Προσοχή! εδώ το λεμόνι λειτουργεί θετικά ενώ στην έκφραση το λεμόνι λειτουργεί αρνητικά. Διαθέτει αλλά δεν (τον) παρέχει υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένες διαστάσεις.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου

Η Αλεξάνδρα μπήκε τσαχπίνικα στο δωμάτιο με κινήσεις Κομανέτσι ή κάπως έτσι. Έβγαλε το σετάκι εσωρούχων και πέρασε έξυπνα και αποτελεσματικά αγγίζοντας με τις τσιτωμένες ρόγες των βυζιών της όλο μου το σώμα με επίκεντρο τους όρχεις, το πέος και ειδικά την βάλανο. Τώρα που το σκέφτομαι, εκτιμώ ότι μάλλον έχει εξασκηθεί αρκετά έτσι ώστε με την ρόγα του βυζιού να καταφέρνει να χαϊδεύει την βάλανο του πέους.

Η περιποίηση της ήταν αρκετή σε χρόνο και κίνηση και ικανοποιητική σε ποιότητα.

Πρώτη στάση επέλεξε να έρθει από πάνω μου.

Αβίαστα και ακούραστα με χαλαρό ρυθμό κράτησε σταθερό ρυθμό και παλμό αλλάζοντας με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας ακόμη δυο στάσεις.

Απομένει να ξαναπεράσω για να επιβεβαιώσω την ποιότητα των υπηρεσιών τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου