Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Καμέλια Ιερά Οδός 66



Πήγα σήμερα Κυριακή 9/9/2012 στις 18:30 όχι από περιέργεια αλλά επειδή ο δρόμος (μου) συνδέθηκε με την Ιερά Οδό και βρέθηκα ξαφνικά στο νούμερο 66.

Δίπλα μου περπατούσε ένας αλιγάτορας, παραδίπλα δυο αντικειμενικοί προμότοτρες, ένας υποκειμενικός εισπράκτορας της ΕΘΕΛ, δυο αλέκτορες, δυο λέκτορες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και παραδίπλα κάθονταν ακίνητοι δυο κάστορες δεδομένου ότι είχαν βαλσαμωθεί για ντεκόρ.

Ας αφήσω όμως τις μπουρδολογίες και ας έρθουμε στην πολυσυζητημένη πορνο-δέσποινα Καμέλια.

Στην Αμερική δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ο καθένας να γράφει και να λέει οτιδήποτε για οποιονδήποτε αρκεί να  του λέει το όνομα σωστά

Συγκεκριμένα για την Καμέλια

Έχει κανονικό σώμα, μάλλον λεπτό με αποδεκτές αναλογίες το οποίο προσέχει να το τοποθετεί σωστά στο σαλονάρισμα, τεντώνοντας την μέση και τον κώ(ο)λο. Βυζιά μέτρια έως μικρά. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι σωματικά έχει αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έχει και κάποιο θετικό ή προκλητικό (που είναι και το σημαντικότερο).

Σαφώς έχει επεισοδιακή φυσιογνωμία που δεν συνδέεται με τις υποθέσεις πορνο-χώρου. Κάτι της λείπει και είναι εξαιρετικά εμφανές και σημαντικό.

Ίσως αν το προσέξει να φτιάξει στο μέλλον κάποιο ικανοποιητικό σύνολο. Τώρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πορνο-εισιτήριο των 50 ευρώ.

Ξέχασα να πω ότι ο δρόμος (μου) κατέληξε στο Κροκέων 6 όπου είχα μια σχέση ενός τετάρτου με την πορνο-δέσποινα Ελίζαμπεθ.

Αργότερα θα γραφεί εμπεριστατωμένη κριτική

Απίστευτο




8/9/2012 μεσημεριάτικα

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΙΣΟΓΕΙΟ 
 

 


















Ιστορικά στοιχεία ...  

Είναι απίστευτο και ανεξήγητο, αλλά σε αυτό το ιστορικό τσαρδί δεν είχα ούτε μια φορά επισκεφθεί το δωμάτιο εργασίας στα τόσα χρόνια της μπουρδελο-καριέρας (μου).

Πιθανόν να μην ευθύνεται ούτε η εμφάνιση των κορασίδων που εργάσθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, ούτε η δική μου εκάστοτε διάθεση όταν το επισκεπτόμουνα, αλλά απροσδιόριστες βαθύτερες αιτίες, όπως για παράδειγμα ο γεωγραφικός παράλληλος του τσαρδιού ή το υψηλό βαρομετρικό της περιοχής.


Παραμύθια!   


Απλά. Αυτό το πορνείο το είχα πάρει με στραβό μάτι από την αρχή που το είχα επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια όπως ανάλογα είχα πάρει με στραβό μάτι τις γκόμενες με ξανθά μαλλιά και την μέθοδο του γεωμετρικού τόπου των ριζών στα συστήματα αυτόματου ελέγχου. 

 
 
Σωματικά χαρακτηριστικά...
 

Η Αναστασία είναι έμπειρη και ώριμη μεγαλο-κοπέλα με κατασταλαγμένη πουτανιά και ετοιμο-πούτανη διάθεση. Τα μαλλιά της έχουν ανοικτό ξανθό με μπούκλες και είναι κοντά μέχρι τους ώμους. Έχει συμπαθητικά και (μάλλον) προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου. Μέτρια στο ύψος, χορταστικό σώμα με πεσμένα αλλά αποδεκτά βυζιά και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο. Όλα μέσα σε ολόσωμο νυχτικό για ευνόητους λόγους.

Κάποτε πρέπει να ήταν (και) πολύ ωραία.

Το σημειώνουμε γιατί αυτή η σκέψη σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που πρόσφερε λειτούργησε καταλυτικά και δεν με επηρέασαν αρνητικά (όπως προέκυπτε λογικά) το ώριμο σώμα της και τα ανοικτά ξανθά και κοντά μαλλιά της.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου ...

Όπως το έγραψα και στην ημερήσια ενημέρωση αποφασίζω χωρίς να το σκεφτώ και δίνω το μπλε πορνο-εισιτήριο.

Περιμένω την Αναστασία και κοιτάζω σαν ηλίθιος το φωτιστικό στο ταβάνι σκεπτόμενος για την μαλακία που έκανα να μπω σε μια ξανθιά και μάλιστα με κοντά μαλλιά. Στο τέλος είχα άλλη άποψη.

Τα προκαταρκτικά της ήταν αξιοπρεπή και αξιόλογα. Ξεκίνησε με πίπα αφοσίωσης σε συνδυασμό με πουτανο-πινελιές στα αρχίδια και στην κοντινή γύρω περιοχή.

Φύλαγε σε όλη την επιφάνεια του θώρακα και το λαιμό έχοντας (παράλληλα) την προσοχή της να με κρατά σε υπερ-καβλωμένο.

Αυτά πιθανόν να αρκούσαν για την γρήγορη ολοκλήρωση. Όμως απέναντι στην εμπειρία πολλών χιλιομέτρων της Αναστασίας στήθηκε ο πούτσος μου με τα πολλά παράσημα και η μάχη συνεχίσθηκε σε άλλα πεδία, ξεκινώντας με πισω-κω(ο)λητές επιθέσεις. Ακολουθούσε τον έντονο, γρήγορο και (σχεδόν) άγριο ρυθμό που επέλεξα, χωρίς να δυσανασχετεί, δείχνοντας ότι το ευχαριστιέται κατά μια έννοια.

Άλλαξα σε πλαγιαστή στάση και (στην συνέχεια) όταν ξάπλωσα ύπτια ήρθε από πάνω για να συνεχίσει χωρίς να της το ζητήσω, με περιποίηση μέχρι την ολοκλήρωση. Η πίπα του επίλογου μπορεί να χαρακτηρισθεί ως λαίμαργη, σταθερή και αποτελεσματική με ξεκάθαρη την διάθεση της Αναστασίας να μου ξεζουμίσει την σπερματοδόχο κύστη.
 
Πιθανόν να μην αλλάξω την γνώμη μου για τις ξανθές και με κοντά μαλλιά τόσο εύκολα και με μια μόνο πετυχημένη επιχείρηση.

Ο καιρός θα δείξει.