Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Φυλής 4/1/2013 στις 19:00



Εποπτική ενημέρωση




Περιγραφική ενημέρωση

Πιπίνου 65
Ελενίτσα αδέσποτο μελαχρινό κοντο-πούτανο με περιρισμένη οπτική και δυσοίωνη προοπτική. Μικρά βυζιά, κάπως λεπτή με μικρά βυζιά και σπρωγμένο κώ(ο)λο. Φόραγε κάλτσες με κάτι κοκκινωπο-ερεθιστικές λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί θυμήθηκα την πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στην Ρουμανία.

Φυλής 136 όροφος
Ειρήνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με κοντά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, ευδιάθετη με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, νοικοκυρίστικη έκφραση και σπιτίσια νοοτροπία σε συνδυασμό με ευγενική πουτανιά. Ικανοποιητικά βυζιά, κανονικό σώμα και τροφαντό κώ(ο)λο με διακριτή κυτταρίτιδα.

Φυλής 134 υπόγειο
Λίλυ με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πεδινή γκόμενα με λαίμαργη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Φυλής 134 όροφος
Κλαούντια από Φυλής 134 υπόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με δόκιμη πουτανιά, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, αποδεκτά βυζιά, σχετικά μικρά (νομίζω) και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Μαγνησίας 11
Φωτεινή με καστανά μαλλιά καρέ, μεγαλοκοπέλα με γνώσεις ραπτικής (υποθέτουμε), μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με τετράγωνο σωματότυπο και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Φυλής 109 όροφος
Λάουρα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά. Προκλητικά και μάλλον ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και ντροπαλό κώ(ο)λο
Μαργαρίτα με καστανά μαλλιά μέχρι την οριογραμμή της κω(ο)λοπεριφέρειας, σπασμένα χαρακτηριστικά προσώπου, φάνταζε ψηλή με κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά σιλικόνης και επιλέξιμο κώ(ο)λο.
Δοκιμάστηκε λόγω του μήκους των μαλλιών αλλά και της ωραίας εικόνας του πολυελαίου στο δεύτερο δωμάτιο. Δεν εκτιμάται ως καλή επένδυση γιατί μου ζάλισε τον λιγοστό μου έρωτα με πολλές διευκρινίσεις για αποφυγή παρεξηγήσεων ως προς τον χρόνο τον χώρο τις στάσεις και τις διαστάσεις του μορίου μου.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.

Να είστε όλοι καλά