Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αλεξάνδρα 27/5/2011 στην δεύτερη βάρδια


Με άτακτες και ασχεδίαστες κινήσεις επισκέφθηκα τα πορνο-καταστήματα της περιοχής για να καταλήξω στην Αλεξάνδρα που έδειξε ότι με αγάπησε από την πρώτη στιγμή!

Η Αλεξάνδρα δουλεύει ενίοτε και στο μπουρδέλο της Ιάσωνος 36. Έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά. Εκτιμάται  ως προκλητικό πρόσωπο με πουτανίσια ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες σε συνηθισμένες προδιαγραφές.

Στο πορνο-σάλονο κινείται και μιλάει με τέτοιο τρόπο  που αποσκοπεί στην μέγιστη καλλιέργεια προσδοκιών για το δωμάτιο εργασίας.

Μπαίνοντας στο παγερό δωμάτιο (παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν λόγω εποχής και έλλειψης κλιματισμού λόγω λογικότερης διαχείρισης των πόρων του μπουρδέλου στην οικονομική κρίση)   αισθάνθηκα ανεξήγητη αισιοδοξία και χαρά. Σε επικοινωνία που είχα με φίλο μου καθηγητή της ψυχιατρικής μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και να μην ανησυχώ. Παραμύθια!

Στο ζητούμενο :

Η πορνο-δέσποινα Αλεξάνδρα πλησίασε στο στενάχωρο όπως και «στεναχωρημένο» κρεβάτι με όλη την απαιτούμενη συνωμοτική κίνηση για να με προκαλέσει σε μέγιστο ζητούμενο επίπεδο.
Το πέτυχε!
Τα προκαταρκτικά καθώς και οι λεκτικές εισαγωγές από μεριάς της ήταν σε πολύ ικανοποιητική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής για τα 10 ευρώ.

Ουσιαστική και «επιθετική» περιποίηση.
Άμεσος διάλογος από μεριάς της με τον πούτσο μου που για μια στιγμή νόμισα ότι θα ανοίξει (ο πούτσος μου) διάλογο μαζί της για εμένα χωρίς εμένα!
Ικανοποιητική φροντίδα των αρχιδιών με χέρια και με χείλια.

Αξιολογείται αντικειμενικά ως καλή η συμμετοχή της σε δυο στάσεις (ιεραποστολικό και πισω-κω(ο)λητό.

Στο τέλος της μπουρδελό-σκαλας με αποχαιρετούσαν οι τέσσερεις κομπρέσορες των κλιματιστικών που έδειχναν να με γνωρίζουν αρκετά ...