Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ελεεινό μπουρδέλο με αποδεκτό γαμήσι





Ιάσωνος 43

13/11/2012 στις 12:30

Χριστίνα

Το συγκεκριμένο μπουρδέλο θεωρείται ελεεινό με μπόλικη περιθωριακή νοοτροπία. Σχεδόν πάντα όταν διασχίζουμε την σκεπαστή και σκοτεινή αυλή σκεφτόμαστε ότι η πορνο-δέσποινα θα είναι μια λαϊκιά γκόμενα με φθηνό άρωμα που δεν τρέφεται σωστά.
  
Η Χριστίνα είναι τσιγγάνα (κατά δήλωση της) και μάλλον συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Είναι αρκετά λεπτή, μάλλον μέτρια προς κοντή με μικρά βυζιά και αχαλίνωτο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.

Στο σαλόνι φαίνεται ετοιμοπόλεμη και άνετη με το κλίμα της πουτανιάς.

Περπάτησα όλη την Ιάσωνος και την Κολωνού σκεπτόμενος τούτο ή το άλλα σαν κληρονόμος μιας ανεξήγητης ώρας. Στο τέλος ξαναγύρισα πίσω στο Ιάσωνος 43.

Διάλεξα την Χριστίνα από στιγμιαία ανεξήγητη επιθυμία που δεν ήθελα (αυτή η επιθυμία) να περάσει χωρίς να εκπληρωθεί.

Μπαίνοντας στο άθλιο δωμάτιο με έλουσε το μπλε φωσφοριζέ φως που έκανε την επίπλωση να φαίνεται ότι ανήκει σε κάποιο γαλαζοαίματο μαραζωμένο Βασιλιά. Χορευτικά και αδιάκριτα πετούσε στο χώρο μια χορτάτη μύγα. Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη.

Η Χριστίνα αργούσε να έρθει, δεδομένου ότι είχε και άλλους πελάτες. Έτσι, χωρίς να το θέλω σκέφθηκα τα μπουρδέλα της Αχιλλέως και πίσω από την Τροχαία Αθηνών που δεν ευδοκίμησαν.

Μπαίνοντας το πορνο-κόριτσο με είδε να κοιτάζω το ταβάνι και με ρώτησε αν είμαι καλά. Όλα εντάξει της απαντάω. Μην ανησυχείς. Κάνε την δουλειά σου. Απλά μια παιδική ασθένεια συνέχεια με τριγυρίζει όταν αυξάνεται η υγρασία ή και η ματαιοδοξία των «πετυχημένων και σοβαρών». 

Ήρθε πλάι μου και τοποθέτησε την καπότα χωρίς προκαταρκτικά. 

Η πίπα της ήταν διαρκείας και χορταστική. Δεν έγλυψε τα αρχίδια ούτε την γύρω επίμαχη περιοχή.

Κατά την διάρκεια της πίπας με παίδευε η μύγα που περπατούσε πάνω στο αριστερό μου χέρι. Για να την αποφύγω, χούφτωσα το αχαλίνωτο κω(ο)λαράκι της Χριστίνας. Η μύγα έφυγε αμέσως και κάθισε πάνω στο φωτιστικό χωρίς να μετακινηθεί μέχρι την στιγμή του έχυσα.

Στις διάφορες στάσεις που επέλεξα, η Χριστίνα συμμετείχε δείχνοντας αρκετή αντοχή και καλή διάθεση.

Πέρασα καλά ενώ δεν το πίστευα. Και όλα αυτά με δέκα ευρώ …