Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μεταξουργείο 28/10/2012 στις 19:00



Χρονικό ενός ανακληθέντος πορνο-περίπατου

Ας σημειωθεί ότι η επέλαση στα μπουρδέλα πραγματοποιήθηκε στην απογευματινή βάρδια έτσι ώστε να ακολουθήσει της εθνικής παρέλασης.

Για κάποιους ανεξήγητους λόγους σκέφτηκα ότι η παρέλαση θα περάσει από τα μπουρδέλα.

Αν είναι δυνατόν!!!

Δεληγιώργη 39


















Μαρία (νομίζω) από Ιάσωνος 1 δεξιά υπερυψωμένο ισόγειο όπως χαζεύουμε το Ηρώδειο των μπουρδελών, μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους με Ρουμανο-τσιγγάνικα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με αποδεκτά βυζιά και χαρούμενο κώ(ο)λο.

Ακομινάτου 2 ισόγειο
Καθημερινή προ-εμμηνοπαθογεννής πουτάνα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ασαφές βλέμμα και αόριστη ιδεολογία, μάλλον μέτρια στο ύψος, συνηθισμένο σώμα οικιακών εργασιών με απαισιόδοξο κώ(ο)λο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15
Ζάνα από Αδάνων 2 με την βασιλική πίπα, ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, υπερ-βουκολικό βλέμμα και κοφτούς αναστεναγμούς, νταρντάνα με χορταστικά βυζιά φουσκωτό κώ(ο)λο και σχεδόν τετράγωνο σώμα.
Το παιγνίδι με τον αδύνατο Πακιστανό είναι χαμένο από τα αποδυτήρια. 


Καλλέργη 33

















κλειστό 


Κολωνού 48
Τάνια με κοντά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με ελαφρά προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο. Κάπως υποφερτή σε όσους αρέσουν οι αγροτικές.
Μαρία (ενώ την προηγούμενη φορά η τσατσά την παρουσίασε ως Αντριάνα) με μακριά μαλλιά αφάνα μέχρι τα κω(ο)λομέρια που δεν φαίνονταν αλλά σίγουρα κάπου εκεί θα υπήρχαν σε κανονικές σωματικές αναλογίες, ιδεολογία και έκφραση μεσοπολέμου, μέτρια στο ύψος χυμένο σώμα με αποτυχημένες αναλογίες αλλά με ετοιμοπόλεμη διάθεση όπως αποδείχτηκε στο δωμάτιο. 
Θα γραφεί κριτική αργότερα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 ισόγειο


















Βίκυ επιλέξιμη πορνο-δέσποινα με ξανθά μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με θετική ψυχολογία σε πλήρη αντίθεση και αντίφαση με τους Μπαγκλαντέζους, Ινδούς και λοιπούς χαροκαμένους Έλληνες της πορνο-σύναξης, μάλλον μέτρια στο ύψος με συμπαθητικά βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 46 αριστερά όπως χαζεύουμε τα μπουρδέλα
Μελαχρινή σπαλογκόμενα με υπερ-βυζους και με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια στο ύψος με κινέζικο εσώρουχο και με κώ(ο)λο σε χαμηλή πτήση.

Ιάσωνος 44 νέο
Αλίνα από Ιάσωνος 46 ισόγειο με μπουκλωτά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε ίσως να ήταν υπερ-πουτάνα, μέτρια στο ύψος, γενατούλα με φουσκωτό κώ(ο)λο. Όλα τοποθετημένα μέσα σε εφαρμοστό ολόσωμο εσώρουχο, προφανώς για ευνόητους λόγους.
  
Ιάσωνος 37 ισόγειο
Ξανθο-βαμμένο πορνο-κόριτσο με αρκετά καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας ενώ (σίγουρα) δεν είναι Ελληνίδα. Διαθέτει tattoo στα χέρια και στην ΟΜΣΣ. Μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος με κανονικό σώμα και με παραβατική ιδεολογία.



Αυτά προς το παρόν γιατί δεν θυμάμαι άλλα

αλλά

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά …