Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Νευρικότητα και κωμωδία με την Ντιάννα


 

15/8/2012 μεσημέρι

 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 ΜΕΣΑΙΟ

 

Η Ντιάννα είναι Ρωσίδα (κατά δήλωση της) με πλούσια ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.


Στην αρχή τίποτε δεν φαίνονταν για την συνέχεια που θα ακολουθούσε. Ίσα-ίσα σχεδόν όλα τα δεδομένα προϊδέαζαν για ένα καλό αποτέλεσμα όπως συνήθως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις των μπουρδελο-πρακτικών αλλά και στην ζωή γενικότερα.

Στο σαλόνι ξεγελάει με τις κινήσεις και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της ακόμη και έμπειρους μπουρδελιάρηδες (ακόμη δεν γνωρίζω αν ανήκω σε αυτή την ζηλευτή ομάδα ή έχω παραμείνει κλασσικός μαλάκας). Τέλος πάντων. Πάμε παρακάτω.
Βλέποντας την σκέφτηκα ότι θα περάσω 7-10 λεπτά σε gfe
Το ίδιο επιβεβαίωσα και όταν ήρθε στο προνο-δωμάτιο βασιζόμενος στην λεκτική συμπεριφορά αλλά και στην γλώσσα του σώματος της. Μου τοποθέτησε την καπότα με τρόπο μάλλον ικανοποιητικό και εκεί που περίμενα ανάλογες περιπτύξεις και προκαταρκτικά gfe ξεκίνησε ξαφνικά μια νευρό-πιπα που με έκαναν να συγκρατήσω με πολύ δυσκολία τα γέλια μου. Προφανώς η κωμωδία δεν ταιριάζει με το πήδημα παρά σε ελάχιστες ιδιαίτερες και ειδικές περιπτώσεις που δεν είναι της στιγμής και της συγκεκριμμένης υπόθεσης να σχολιασθούν στο κείμενο της μπουρδελο-κριτικής.

Σκεπτόμενος ανάλογα με το φαινόμενο της στροφορμής, ανέσυρα από το ασυνείδητο (μου) οτιδήποτε χρήσιμο και κρίσιμο θα μπορούσε να με βοηθήσει έτσι ώστε να ολοκληρώσω με επιτυχία την όλη επιχείρηση. 

Επέλεξα να ολοκληρώσω επιχειρώντας μόνο σε πλαγιαστή στάση. Στις διεισδύσεις που επιχειρούσα ένοιωθα να συναντώ ξεραμένο αίμα όπως συμβαίνει στις τελευταίες ημέρες της γυναικείας περιόδου, γεγονός το οποίο (όπως είναι λογικό και φυσιολογικό) λειτουργούσε ανασταλτικά.

Κατάλαβα ότι τελείωσα μετά από το κενό στροφορμής που αισθάνθηκα σε συνδυασμό με κάποιο  απροσδιόριστο γαργάλημα στα αρχίδια

Οι υπηρεσίες της Ντιάννας μπορούν να χαρακτηρισθούν από μέτριες έως μη αποδεκτές υπηρεσίες για τα 20 ευρώ

 

Στην Νίκη με την νίκη


 

13/8/2012 βράδυ

 

ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ

 

Επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται, γράφω κριτική (αφού το υποσχέθηκα) για την πορνο-δέσποινα Νίκη, έστω και καθυστερημένα. Αυτό έχει ως θετικό την χρονική απόσταση από το γεγονός, άρα πιθανόν την σχετική αντικειμενική αξιολόγηση των υπηρεσιών αλλά και από την άλλη έχει ως αρνητικό την πιθανή λήθη των λεπτομερειών που αρκετές φορές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή (μας) αλλά και στα μπουρδέλα.

Σωματικά χαρακτηριστικά :

Μελαχρινή, φιλόξενη έκφραση και χαμογελαστό πρόσωπο με μαλλιά μέχρι τις ρόγες των χορταστικών βυζιών της, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με πιασίματα και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζει Ελληνικά. Μιλάει όμως αρκετά καλά Εγγλεζο-ρουμάνικα. Πάντως η δουλειά γίνεται και χωρίς λέξεις. Μου έλεγαν παλαιότερα ορισμένοι μπουρδελο-συνάδελφοι ότι το καλύτερο γαμήσι το έκανε μια μουγγή στο Μεταξουργείο. Προσπαθώ να θυμηθώ όνομα και λεπτομέρειες αλλά ο θολωμένος πορνο-εγκέφαλος μου δεν βρίσκει καταχωρημένο υλικό.

Ας έρθουμε όμως στο παρόν και στην Νίκη.

Η Νίκη μπούκαρε στο δωμάτιο εργασίας με διάθεση για τα καλύτερα (ή έτσι τουλάχιστον με έκανε να νομίζω) γεγονός το οποίο έχει και αυτό την σημασία του. Άρχισε με προκαταρκτικά και συνέχισε με αξιοπρεπή περιποίηση. Επέλεξε την ιππασία (λες και το κατάλαβε) ως πρώτη στάση δείχνοντας ότι σκέφτεται την συγκεκριμένη υπόθεση και όχι κάποια άλλη (πχ να βάψει τα νύχια της μωβ). Συμφώνησε χωρίς δυσαρέσκεια στην αλλαγή στάσεων.