Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ενίοτε γαμάμε και στεναχωριόμαστε


Τροφωνίου 11 όροφος

3/11/2012 στις 21:00

Ντιάννα


Ιστορικά στοιχεία

Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο (νομίζω ότι) πήδηξα για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια.

Για το καλό μου όπως σημειώνω παρακάτω, αυτό λογικά θα με απέτρεπε να μην αποφασίσω να ξαναπεράσω.

Όμως στα μπουρδέλα αυτό που συνυπολογίζετε σε μικρότερο βαθμό είναι η λογική!

Την συγκεκριμένη πορνοδέσποινα είχα επισκεφθεί στην Αλκιβιάδου 16. Ούτε και τότε είχα περάσει καλά.

Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Ντιάννα είναι Ρωσίδα (κατά δήλωση της) με πλούσια ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Να διευκρινίσω ότι ενώ στο σαλόνι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν προκλητική αίσθηση, μέσα στο δωμάτιο μετουσιώνονται σε απολύτως ξινισμένα και παγερά. Πραγματικά είναι περίεργο στο πως το καταφέρνει…

Μάλλον είναι μια από τις «ικανότητες» της ως ψευτο-επαγγελματίας!

Συνοπτική αναφορά στο δωμάτιο εργασίας

Μπαίνοντας (η Ντιάννα) στο δωμάτιο, θα περίμενε ο οποιοσδήποτε να χαιρετήσει κάπως φιλικά, δεδομένου ότι την είχα επισκεφθεί πριν από λίγο καιρό.

Αντί για αυτό, κοίταξε αδιάφορα τον πούτσο μου προκαλώντας του νευρικές αναταράξεις και σε εμένα νευρολογικές ανακατατάξεις
Ευτυχώς ό άλκιμος πούτσος μου είχε σταθεροποιηθεί ιδεολογικά και ψυχολογικά λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης τεστοστερόνης, με σαφή προσανατολισμό να αγωνισθεί αποτελεσματικά.

Πέρασε το προφυλακτικό με απρόσεκτες κινήσεις και έσκυψε άγαρμπα για την περιποίηση.
Τέτοια απαίσια και απαισιόδοξη πίπα δεν μου έχουν ξαναπάρει. Σκέφτηκα να την διώξω. Όμως δεν είχα άλλο χρόνο στην διάθεση μου για να πάω σε κάποιο άλλο τσαρδί και παρέμεινα να ολοκληρώσω αυτή την μαλακισμένη δραστηριότητα.

Τέλειωσε στα πολύ γρήγορα την χαζό-πιπα και χωρίς να πει λέξη έβαλε μπόλικη κρέμα ρωτώντας με ποια στάση θέλω.

Την γυρνάω πισωκολητά για να μην βλέπω την ξινισμένη μάπα της. Κατά την διάρκεια των παλινδρομικών κινήσεων, κινούνταν με τέτοιο τρόπο, έχοντας σκοπό να μου βγάλει την πούτσα έξω και να με χρεώσει ότι δεν μπορώ να τελειώσω. Το αντιλήφθηκα (ευτυχώς) εγκαίρως και την έκλεισα σε ελεγχόμενη τροχιά.

Σαφώς την χρεώνω όχι απλά απειρία αλλά κουτοπονηριά και ανέντιμη επαγγελματική στάση.

Έχυσα και έχασα 20 ευρώ.

Λιοσίων 3/11/2012 στις 19:00



Ο δρόμος της Λιοσίων πάντα οδηγούσε την περιέργεια και την καύλα μας στα κεντρικά της πορνόπολης των Αθηνών



Λιοσίων 91
Τζούλια καστανόξανθη πορνο-κυρία στα 35 (περίπου) με χαμογελαστό πρόσωπο και μαλλιά μέχρι τις πλάτες με φράντζα, λίγο γεματούλα αυστηρά όσο χρειάζεται, μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο. Συνάδελφος που την τίμησε μας είπε ότι είχε σφιχτό κώ(ο)λο.

Λιοσίων 79 ισόγειο
Τζούλια από Εξηκίου 18 με σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, πουτανο-καπνισμένα χαρακτηριστικά προσώπου, περιποιημένη, βαρέως και βαθέως τύπου υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο και αρκετά παχάκια. Όλα μέσα σε διχτυωτό ολόσωμο εσώρουχο σαν πελαγικό απλάδι.
Λίντα βουκολική γκόμενα με λίγα ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια το ύψος, γεματούλα με άναρχα πιασίματα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Τροφωνίου 11 ισόγειο
Λίνα (νομίζω) ξανθιά επιλέξιμη πορνο-δέσποινα με προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, πουτανίσια ιδεολογία πολύ-περπατημένη, μέτρια στο ύψος

Τριφωνίου 11 όροφος
Ντιάννα από Αλκιβιάδου 16 και από Διδύμου 7 (περιστασιακά) με πλούσια ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Θα γραφεί κριτική αργότερα
(και παρακαλώ να μην συγχωνευθεί αυτή κριτική με την προηγούμενη γιατί αυτές οι περιπτώσεις δεν πρέπει να συγχωρούνται και να συγχωνεύονται)

Τροφωνίου 13 ισόγειο
Εβελίνα (νομίζω) καοστεκούμενη μεγαλοκοπέλα πολυπερπατημένη με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος με αρκετά καλοστεκούμενο σώμα παρά την ηλικία της, μέτρια προς μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.

Αυτά προς το παρόν γιατί δεν θυμάμαι άλλα

Μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση να είστε όλοι καλά

Μεταξουργείο 3/11/2012 στις 13:00



Για μια ακόμη φορά βρέθηκα στην περιοχή με τους αργόσυρτους Πακιστανούς, τα ξοφλημένα πρεζόνια, τα κινέζικα μαγαζιά, τους ελάχιστους Έλληνες και τα παλιά αρχοντικά που δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν τους τοίχους τους στο πέρασμα του χρόνου.



Ιάσωνος 20 όροφος
Συνηθισμένη κοπέλα που πέρασε απαρατήρητη. Μάλλον μέτρια στο ύψος, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους καθημερινά βυζιά και κακομαθημένο κώ(ο)λο.

Τα άλλα δυο όμορα ισόγεια καταστήματα ήταν κλειστά.

Ιάσωνος 19 ισόγειο
Καστανή πορνο-δέσποινα με σχετικό προκλητικό ύφος, μποκολέτες στα αυτιά, μέτρια στο ύψος και σώμα με αποδεκτές αναλογίες.

Κολωνού 11 υπόγειο
Μαρία η κουτσή με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο.
Ναόμι νέα στην δουλειά και νέα στην ηλικία (18χρονη) πορνο-δέσποινα με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, απερπάτητη με συγκρατημένες κινήσεις και ασυγκρότητη εμπειρία, συμπαθητικό και ντροπαλό πρόσωπο, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

Καλλέργη 33
Βίκυ αδέσποτο μελαχρινό πορνίδιο με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους και ορισμένα (μάλλον) σπαστά δόντια. Μέτρια προς κοντή, υπέρμετρα αδύνατη με φτηνά βυζιά και φτενό κώ(ο)λο.

Κολωνού 48
Άννα με μπουκλωτά ξανθά μαλλιά, βουνίσια ματιά και σαρκώδη χείλη, από Κολωνού 27 υπόγειο, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αφράτα πιασίματα και χορταστικά βυζιά, όλα μέσα σε λευκή επιδερμίδα.

Κολωνού 32 ισόγειο
Ξανθο-βαμμένη πορνο-γκόμενα από Ιάσωνος 19 (παλαιότερα) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πιθανά extensions), προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο μέσα σε κλαρωτό σοτοκότολο. Αν θυμάμαι καλά την λένε Έλενα.

Συνεχίζεται η ενημέρωση για βραδινή βάρδια και για Λιοσίων