Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μεταξουργείο 3/11/2012 στις 13:00



Για μια ακόμη φορά βρέθηκα στην περιοχή με τους αργόσυρτους Πακιστανούς, τα ξοφλημένα πρεζόνια, τα κινέζικα μαγαζιά, τους ελάχιστους Έλληνες και τα παλιά αρχοντικά που δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν τους τοίχους τους στο πέρασμα του χρόνου.



Ιάσωνος 20 όροφος
Συνηθισμένη κοπέλα που πέρασε απαρατήρητη. Μάλλον μέτρια στο ύψος, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους καθημερινά βυζιά και κακομαθημένο κώ(ο)λο.

Τα άλλα δυο όμορα ισόγεια καταστήματα ήταν κλειστά.

Ιάσωνος 19 ισόγειο
Καστανή πορνο-δέσποινα με σχετικό προκλητικό ύφος, μποκολέτες στα αυτιά, μέτρια στο ύψος και σώμα με αποδεκτές αναλογίες.

Κολωνού 11 υπόγειο
Μαρία η κουτσή με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο.
Ναόμι νέα στην δουλειά και νέα στην ηλικία (18χρονη) πορνο-δέσποινα με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, απερπάτητη με συγκρατημένες κινήσεις και ασυγκρότητη εμπειρία, συμπαθητικό και ντροπαλό πρόσωπο, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

Καλλέργη 33
Βίκυ αδέσποτο μελαχρινό πορνίδιο με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους και ορισμένα (μάλλον) σπαστά δόντια. Μέτρια προς κοντή, υπέρμετρα αδύνατη με φτηνά βυζιά και φτενό κώ(ο)λο.

Κολωνού 48
Άννα με μπουκλωτά ξανθά μαλλιά, βουνίσια ματιά και σαρκώδη χείλη, από Κολωνού 27 υπόγειο, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αφράτα πιασίματα και χορταστικά βυζιά, όλα μέσα σε λευκή επιδερμίδα.

Κολωνού 32 ισόγειο
Ξανθο-βαμμένη πορνο-γκόμενα από Ιάσωνος 19 (παλαιότερα) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πιθανά extensions), προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο μέσα σε κλαρωτό σοτοκότολο. Αν θυμάμαι καλά την λένε Έλενα.

Συνεχίζεται η ενημέρωση για βραδινή βάρδια και για Λιοσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου