Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Αποσπασματικές πληροφορίες 14/10/2012 στις 11.30’ για διάφορες πορνο-περιοχές



Ο ήλιος έλαμπε μεσούρανα και οι μανάδες της (λαθρο)μετανάστευσης είχαν βγάλει τα μικρά τους για να πάρουν αέρα.

Ένας βλαχαδερός πούστης με πελαγίσια ματιά περπατούσε με αόριστη ψυχολογία και όπως φαίνονταν υπολόγιζε στον καρπογεννή πούτσο μου για να ξοφλήσει παλιά του γραμμάτια.

Εγώ αμέριμνος κρατώντας αναγκαία και επαρκή απόσταση από αυτόν και από δυο κοπρόσκυλα που τον ακολουθούσαν έμπαινα στα καταστήματα για να διαλέξω κάποια πορνο-δέσποινα σε ολιγόλεπτη σχέση. 



Από Μεταξουργείο

Ιάσωνος 1 ισόγειο δεξιά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Άννα με μελαχρινά μαλλιά και Ρουμανο-τσιγγάνικα χαρακτηριστικά προσώπου (παρουσιάστηκε από τον μυταρά τσάτσο ως Ισπανέζα), μέτρια προς ψηλή με κανονικό μασίφ σώμα, αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Ιάσωνος 1 όροφος δεξιά ανεβαίνοντας την αντικατοπτριστική σκάλα
Καστανή Ρωσίδα (κατά δήλωση του πονηρού τσάτσου), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου σαν νοικοκυρά, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με χορταστικά βυζιά τοποθετημένα σε σχεδόν τετράγωνο σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Δυο κοπέλες για σενάριο χοντρού-λιγνού
Χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο
Λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.

Κολωνού 48
Μαγδαλένα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)λομάγουλα σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
Μαρίνα μελαχρινό κοντοπούτανο με χαμογελαστή έκφραση και συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον αδύνατη με μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και τσαχπίνικο πεταχτό κώ(ο)λο

Από Λιοσίων

Βέργας 2
Καστανή μεγαλοκοπέλα πολλών χιλιομέτρων και αρκετών κιλών με άτακτη σκέψη και άναρχα παχάκια. Μέτρια στο ύψος με τετράγωνο σώμα και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο.

Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο
Μαρία από Κολωνού 27 ισόγειο και Ιάσωνος 30 ισόγειο με ξανοιγμένα μαλλιά (παλαιότερα μελαχρινά), κάπως ώριμη και κάπως ήμερη με έκφραση καθημερινή εργαζομένης, μάλλον μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα αυστηρά όσο χρειάζεται με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Αυτά τα λίγα προς το παρόν

Αν θυμηθώ πρόσθετες πληροφορίες (ή κάνω και βραδινή βόλτα), θα σας ενοχλήσω εκ νέου.

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά