Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Αλκιβιάδου και Διδύμου 15/8/2012 μεσημεριάτικα





ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 ΜΕΣΑΙΟ
Ντιάννα Ρωσίδα (κατά δήλωση της) με πλούσια ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Μέτριες έως μη αποδεκτές υπηρεσίες για τα 20 ευρώ
Θα γραφεί κριτική αργότερα
Το ξέρω! Χρωστάω και άλλες κριτικές που είπα ότι θα της γράψω.
Υπομονή

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 ΔΕΞΙΑ
Κατερίνα γνωστή και δοκιμασμένη από αρκετούς συναδέλφους με καλά σχόλια, με κοντά μαλλιά έμπειρης πουτανιάς και αποτελεσματικής νοοτροπίας, μάλλον ψηλή με κανονικό σώμα και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο. Η υπηρεσία ανακοίνωσε στο σαλόνι ότι η Κατερίνα κάνει φλου πρόγραμμα και κρατήθηκα τελευταία στιγμή για να μην πνιγώ από τα γέλια.
Ανίτα γλυκειά Ρωσίδα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο μέσα σε ροζ διχτυωτό ολόσωμο εσώρουχο. Δεν κάνει φλου πρόγραμμα.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Σόνια (νομίζω) σπιτίσια γκόμενα ώριμης ιδεολογίας με αρκετά χιλιομέτρα από Διδύμου 18 υπόγειο με κοντά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον ψηλή, αποδεκτό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και συνηθισμένο κώ(ο)λο όλα υπολογισμένα στο αποδεκτό στατιστικό λάθος δεδομένου ότι ήταν τοποθετημένα σε ολόσωμο νυχτικό από κατάστημα είδη προικός



ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αντριάννα κλασσικά. Έμπειρη μεγαλο-κοπέλα με πολλά χιλιομέτρα 

ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΥΠΟΓΕΙΟ
Σύλβια με κοντά μαλλιά καρέ, σπαθίσια μάτια και προκλητικό πρόσωπο, μάλλον μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και υπερ-στρουμπουλό κώ(ο)λο, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο διχτυωτό. Ακάπωτο και κώ(ο)λο.

Αυτά προς το παρόν

χρόνια πολλά σε όλους και μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είμαστε όλοι καλά

Βέργας 3

Το είχα φωτογραφήσει στις 29/7/2012 όταν ήταν κλειστό και γίνονταν οι επισκευές, υποθέτοντας ότι προορίζεται για νέο πορνο-κατάστημα. 

Όμως δεν ήμουν απόλυτα βέβαιος.



Να όμως που η πραγματικότητα όπως την φωτογράφησε ο  n.smirni76 επιβεβαίωσε την αρχική υπόθεση.