Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Φυλής 8/9/2012 μεσημεριάτικα


Χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα τυχαία να περπατώ στη Φυλής αναζητώντας διέξοδο σε ένα αδιέξοδο στο οποίο είχα περιέλθει.

Με απλά λόγια ήθελα να βρω μια πορνο-δέσποινα για να περάσω καλά αγοράζοντας με 20 ευρώ τον χωρο-χρόνο της.

Όμως μην πάει το μυαλό σας στο πολύπτυχο μόρφωμα του μαθηματικού μοντέλου. 

Όπου χώρος=πορνο-δωμάτιο και χρόνος=η διάρκεια παραμονής στο πορνο-δωμάτιο.

ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ






















Ναταλύ με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, ετοιμο-πόλεμο και ετοιμο-πούτανο ύφος, μέτρια προς ψηλή, κανονικό δεμένο σώμα, αποδεκτά βυζιά και αμαρτωλό κώ(ο)λο. Ανακοινώθηκε ακάποτο αλλά δεν θυμάμαι να είπε η τσατσά και για κώ(ο)λο στο 20αρικο. Την κόβω πάντως να μην λέει όχι.  

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Τζέσικα συμπαθητική κορασίδα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά και ζημιάρικο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό κοντο-πούτανο με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, με αθώο και χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μάλλον μικρά βυζιά και καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα λεπτή μελαχρινή με λεπτά και χαμογελαστά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή και μικροκαμωμένο υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο

ΠΙΠΙΝΟΥ 65






















Εύα με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, Ρωσίδα (κατά δήλωση της τσατσάς), χαμογελαστό αλλά και χαζεμένο πρόσωπο, μάλλον της λείπουν ένα-δυο δόντια, κοντή και αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και πεισμωμένο κώ(ο)λο

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
Στεφανία από Βενεζουέλα (κατά προφορική δήλωση), με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες σε πλεξούδα, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο. Στα υπόψη

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 1






















Αλεξάνδρα έμπειρη και ώριμη μεγαλο-κοπέλα, πολύ κοντά μαλλιά και κοντή στο ύψος, χαμογελαστό πρόσωπο, αποδεκτό σώμα με αδιευκρίνιστα χαρακτηριστικά λόγω του ολόσωμου νυχτικού που φόραγε για ευνόητους λόγους.

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΙΣΟΓΕΙΟ





















Αναστασία κατάξανθη (Ρωσίδα μάλλον), με μπουκλωτά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο. 

Αποφασίζω χωρίς να το σκεφτώ και δίνω το μπλε πορνο-εισητήριο. Περιμένω την Αναστασία και κοιτάζω σαν ηλίθιος το φωτιστικό στο ταβάνι σκεπτόμενος για την μαλακία που έκανα να μπω σε μια ξανθιά και μάλιστα με κοντά μαλλιά. Στο τέλος είχα άλλη άποψη. Θα γραφεί κριτική αργότερα.

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36
Έμπειρη και ώριμη με αρκετά χιλιόμετρα και με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και κουρασμένο κώ(ο)λο.

Περιμένοντας το σαλονάρισμα της κοπέλας, κοίταζα το πορνο-κρέβατο και θυμήθηκα κάποιες παλιές επισκέψεις σε μια μελαχρινή που δούλευε σε αυτό το τσαρδί (βεβαίως με μακριά μαλλιά) ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. 
Δεν θυμάμαι το όνομα της. Πάνε 12-15 χρόνια από τότε. Ανάμεσα στα άλλα (τα καλά) θυμήθηκα και ένα αστείο περιστατικό που με έκανε (πάλι) να γελάσω, ξαφνιάζοντας την τσατσά που κάθονταν απέναντι μου. 
Δεν είναι τίποτα (της λέω). Έχω μια πάθηση στο μέσο νεύρο του λαιμού που μου προκαλεί νευρικά γέλια. Όταν πηδάω όμως, όλα λειτουργούν κανονικά.

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά.