Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η περιέργεια που θεραπεύει άμεσα την κατάσταση






24/9/2012 μεσημεριάτικα στις 14:00

Κεραμεικού 15 όροφος

Καμέλια

Ιστορικά στοιχεία...
 

Για την αντικειμενική αξιολόγηση της συγκεκριμένης επίσκεψης στην Καμέλια είναι αναγκαία και βασική προϋπόθεση να ληφθεί υπόψη ότι ακολούθησε μετά από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα  (Κολωνού 11 όροφος).

Οπότε είναι σωστό οι δυο κριτικές να διαβαστούν αλλά και να εκτιμηθούν ως ενιαία ενότητα.

Κατ’ ουσία η Καμέλια δραστηριοποιείται στην συνουσία (μας) με θεραπευτικό σκοπό για να εξαφανίσει (στο μέτρο του δυνατού) την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα. 

Όπως έγραψα και στην αντίστοιχη ενημέρωση η επιλογή βασίστηκε στην  περιέργεια και μόνο στην περιέργεια. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Περιμέναμε στο σαλόνι και καθυστερούσε να βγει η πορνο-δέσποινα στο σαλόνι για πάνω από 20 λεπτά. Όταν βγήκε στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι ήταν αντικειμενικά επιλέξιμη, οπότε σε συνδυασμό με την περιέργεια να αποσαφηνίσω αν «έφταιγε» ο πελάτης (που καθυστερούσε να τελειώσει) ή αν ήταν τόσο πολύ υπομονετική και συνεργάσιμη αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο εργασίας.

Σαφώς για να εξαλείψω την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα, απαιτούνταν διαθέσιμος χρόνος. Ομολογώ ότι αυτοί οι συλλογισμοί μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνοι και ριψοκίνδυνοι. Όμως ο πνιγμένος αρκετές φορές πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί.

Σωματικά χαρακτηριστικά...

Η Καμέλια έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μπορούν να θεωρηθούν ως στιβαρά και κατά μια έννοια προκλητικά. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή χωρίς βέβαια να χαρακτηρίζεται αυτή η έκφραση ως αντιπαθητική. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...   

Για μεγάλη μου έκπληξη μπήκε στο δωμάτιο εργασίας και με κοίταξε προκλητικά και πρόσχαρα, γεγονός το οποίο λειτούργησε ως θετική παράμετρο.

Η πίπα της μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αξιόλογη και ουσιαστική.

Δεν έδειξε βιασύνη ούτε αρνητική διάθεση.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με ικανοποιήσει. Αυτό εκτιμώ ότι ήταν το καταλυτικό στοιχείο για να επιχειρήσω με άνεση και να ξεχάσω την προηγούμενη αρνητική εμπειρία που είχα με την Αλεξάνδρα.

Ενώ δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως ιδιαίτερα σπουδαίες οι υπηρεσίες της οφείλω να σημειώσω ότι  συμμετείχε στις διάφορες στάσεις με πνεύμα συνεργασίας.

1η σατάση : από πάνω μου (για λίγο).

2η στάση : πλαγιαστό και

3η στάση : πισω-κολλητό (για αρκετή ώρα)

Κάτι μου λέει πάντως ότι σε καλή ημέρα αυτή η πορνο-δέσποινα έχει τις προϋποθέσεις να δραστηριοποιηθεί σε καλές υπηρεσίες που δίδουν προστιθέμενη αξία στο δεκάρικο. 

Εκσπερμάτωση με εν ψυχρώ κόλληση






24/9/2012 μεσημεριάτικα στις 12:30

Κολωνού 11 ισόγειο

Αλεξάνδρα

Ιστορικά στοιχεία...
 

Ανεξήγητα θυμήθηκα ότι σε αυτό το πορνο-κατάστημα πήγαινα παλαιότερα από την  οδό Πειραιώς και όχι από την οδό Αχιλλέως. Προσπάθησα να προσδιορίσω τις βαθύτερες αιτίες που τότε καθόριζαν την συγκεκριμένη διαδρομή αλλά και την αφορμή που την ανέτρεψε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην πορνο-μνήμη επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι.

Ευτυχώς εγκαίρως αντιλήφθηκα ότι αυτή η αναζήτηση δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα για τον αντικειμενικό σκοπό (μου) ο οποίος ήταν η εκσπερμάτωση με την συνεργασία μιας (τουλάχιστον) πορνο-δέσποινας.

Για την αντικειμενική αξιολόγηση της συγκεκριμένης επίσκεψης στην Αλεξάνδρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι προηγήθηκε της επίσκεψης στην Καμέλια  (Κεραμεικού 15 όροφος).

Οπότε είναι αναγκαίο οι δυο κριτικές να διαβαστούν αλλά και να εκτιμηθούν ως ενιαία ενότητα.

Σωματικά χαρακτηριστικά...
 
Η Αλεξάνδρα έχει μακριά μαλλιά μέχρι την μέση με καστανές ανταύγειες σε γύφτικο χρωματικό υπόστρωμα.

Στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα πρόσχαρη και χαμογελαστή με προσποιητή ή και αποδεδειγμένη χαζομάρα, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με σώμα νοικοκυράς και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Όπως έγραψα και στην αντίστοιχη ενημέρωση στο σαλόνι (μου) φάνηκε πρόσχαρη κοπέλα αλλά μέσα στο δωμάτιο αποδείχτηκε χαζο-χαρούμενη και αδικαιολόγητα πυροβολημένη από στεριά και θάλασσα.

Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι εύκολα διακριτές στα λίγα λεπτά του πορνο-σαλοναρίσματος και διαφέρουν ελάχιστα η μια κατάσταση από την άλλη. Όπως διαφέρει το θάρρος από το θράσος ή ο σεβασμός από την κολακεία ή τόσες και τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...   

Βλέποντας την πεταμένη πίπα στο σάπιο δάπεδο (βλέπε φωτογραφία) θεώρησα ότι για ακόμη μια φορά η τύχη μου χαμογέλασε και θα απολαύσω αξιόλογη περιποίηση για μια ακόμη φορά.

Δυστυχώς έκανα λάθος υπολογισμούς.

Η Αλεξάνδρα ξεκίνησε να πετάει άκαυτη βενζίνη πριν ακόμη κάτσει πάνω στο κρεβάτι.

Ευτυχώς βρισκόμουν σε υπερδιέγερση οπότε δεν έπεσε το ηθικό μου.

Μέχρι να τοποθετήσει την καπότα πέταγε αδέσποτες φράσεις κάνοντας ταυτόχρονα ανεξήγητες, αναίτιες και αψυχολόγητες εκφράσεις.

Λογικά θα έπρεπε να την αποβάλω από το δωμάτιο εργασίας αλλά δεν το έκανα θέλοντας να δω και να διαπιστώσω τα όρια αντοχής και ανοχής μου σε ένα οίκο ανοχής με τέτοια εργαζομένη. Εξάλλου το άλκιμο και βλασταγερό πέος δεν επέτρεπε την αποχώρηση.

Ξεκίνησε (επιτέλους) την περιποίηση αλλά αμέσως ήθελα να τελειώσει. Τόσο καλά!

Έβαζε το ακλόνητο και ακμαίο πέος και κρατούσε την βάλανο με τα χείλια. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να μειδιάσει, θέλοντας να πιστεύει ότι αυτό ήταν που ήθελα και περίμενα για να ικανοποιηθώ.

Επέλεξα μόνο το πισω-κολλητό ως στάση όχι για να βλέπω τον φουσκωτό κώ(ο)λο της αλλά για να κλείσω τα μάτια και να μην βλέπω τίποτα.

Μετά από περιορισμένο αριθμό προσπαθειών έχυσα και απόρησα με την αντοχή και την ανοχή μου.

Το αξιοπερίεργο είναι που απόρησε και η Αλεξάνδρα.

Είχα γράψει στην αντίστοιχη ενημέρωση ότι παρόλα αυτά γέλασα με την εξέλιξη των γεγονότων αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στα πορνεία για να γελάσουμε.

Γιατί πολύ απλά για αυτό τον σκοπό αρκεί να δούμε μια πετυχημένη κωμωδία.

Φεύγοντας άφησα την πεταμένη πίπα στο δάπεδο, θεωρώντας ότι θα με βρει χειρότερη ατυχία αν την έπιανα.