Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η περιέργεια που θεραπεύει άμεσα την κατάσταση






24/9/2012 μεσημεριάτικα στις 14:00

Κεραμεικού 15 όροφος

Καμέλια

Ιστορικά στοιχεία...
 

Για την αντικειμενική αξιολόγηση της συγκεκριμένης επίσκεψης στην Καμέλια είναι αναγκαία και βασική προϋπόθεση να ληφθεί υπόψη ότι ακολούθησε μετά από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα  (Κολωνού 11 όροφος).

Οπότε είναι σωστό οι δυο κριτικές να διαβαστούν αλλά και να εκτιμηθούν ως ενιαία ενότητα.

Κατ’ ουσία η Καμέλια δραστηριοποιείται στην συνουσία (μας) με θεραπευτικό σκοπό για να εξαφανίσει (στο μέτρο του δυνατού) την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα. 

Όπως έγραψα και στην αντίστοιχη ενημέρωση η επιλογή βασίστηκε στην  περιέργεια και μόνο στην περιέργεια. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Περιμέναμε στο σαλόνι και καθυστερούσε να βγει η πορνο-δέσποινα στο σαλόνι για πάνω από 20 λεπτά. Όταν βγήκε στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι ήταν αντικειμενικά επιλέξιμη, οπότε σε συνδυασμό με την περιέργεια να αποσαφηνίσω αν «έφταιγε» ο πελάτης (που καθυστερούσε να τελειώσει) ή αν ήταν τόσο πολύ υπομονετική και συνεργάσιμη αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο εργασίας.

Σαφώς για να εξαλείψω την αρνητική εμπειρία από την επίσκεψη στην Αλεξάνδρα, απαιτούνταν διαθέσιμος χρόνος. Ομολογώ ότι αυτοί οι συλλογισμοί μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνοι και ριψοκίνδυνοι. Όμως ο πνιγμένος αρκετές φορές πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί.

Σωματικά χαρακτηριστικά...

Η Καμέλια έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μπορούν να θεωρηθούν ως στιβαρά και κατά μια έννοια προκλητικά. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή χωρίς βέβαια να χαρακτηρίζεται αυτή η έκφραση ως αντιπαθητική. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου...   

Για μεγάλη μου έκπληξη μπήκε στο δωμάτιο εργασίας και με κοίταξε προκλητικά και πρόσχαρα, γεγονός το οποίο λειτούργησε ως θετική παράμετρο.

Η πίπα της μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αξιόλογη και ουσιαστική.

Δεν έδειξε βιασύνη ούτε αρνητική διάθεση.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με ικανοποιήσει. Αυτό εκτιμώ ότι ήταν το καταλυτικό στοιχείο για να επιχειρήσω με άνεση και να ξεχάσω την προηγούμενη αρνητική εμπειρία που είχα με την Αλεξάνδρα.

Ενώ δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως ιδιαίτερα σπουδαίες οι υπηρεσίες της οφείλω να σημειώσω ότι  συμμετείχε στις διάφορες στάσεις με πνεύμα συνεργασίας.

1η σατάση : από πάνω μου (για λίγο).

2η στάση : πλαγιαστό και

3η στάση : πισω-κολλητό (για αρκετή ώρα)

Κάτι μου λέει πάντως ότι σε καλή ημέρα αυτή η πορνο-δέσποινα έχει τις προϋποθέσεις να δραστηριοποιηθεί σε καλές υπηρεσίες που δίδουν προστιθέμενη αξία στο δεκάρικο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου