Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Φωκαίας και Φυλής 25/9/2011 στις 20.00’



Πρώτη πτώση της θερμοκρασίας, άρα τα κλιματιστικά (πλέον) δεν είναι στις βασικές και καθοριστικές παραμέτρους του πηδήματος (μας).

Πλέον την προσοχή (μας) την τραβούν οι κάμερες, μικρές ή μεγάλες, ορατές ή αόρατες




ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ

Δυο πορνο-δεσποινίδες γαργαλο-κουνημένες και πολλά υποσχόμενες

Βικτώρια από Ουκρανία, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, φράντζα, χαμογελαστό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέρουσες αναλογίες. Μάλλον πρέπει να είναι καλή και αποτελεσματική μέσα στο δωμάτιο. Οι πελάτες που βγήκαν από το δωμάτιο όσο περιμέναμε να βγει και η δεύτερη πορνο-δεσποινίδα (δυο στο σύνολο) μας είπαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι. Μου πέρασε μια «τολμηρή» σκέψη να περάσω, αλλά μάλλον δεν το έχω αρκετά με τις ξανθές

Γιάννα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα κοτσίδα, συμπαθητικό πρόσωπο με υπερ-βολικό νάζι και σαλονάρισμα (που λέει και ένας παλιός καλός φίλος συμπουρδελιάρης) αλλά με υποψία ακτιβίστριας του πούτσου και της πουτανιάς, οικολόγοι-πράσινοι, τουρισμό στην άγονη γραμμή και πολλά άλλα, σωματικές αναλογίες χορεύτριας με μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο. Άργησε αρκετά στο δωμάτιο (πάνω από 12 λεπτά)

ΦΩΚΑΙΑΣ 19

Ιστορικό μπουρδέλο που επισκευάσθηκε όταν το πήρε η Μαρίνα και έγινε από τα καλύτερα σπίτια (αν όχι το καλύτερο) της περιοχής.
Δυστυχώς, τελευταία, δουλεύουν άτομα που είναι λίαν επιεικώς για πολλές κλωτσιές. Έχουν την αντίληψη και ζητούν τα ρέστα φθάνοντας και ξεπερνώντας κάθε ανεκτό όριο συμπεριφοράς, με ειρωνείες και με στάση απαξίωσης ακόμη και αν από την δική μας μεριά ως πελάτες είμαστε ευγενικοί και συγκρατημένοι.
Μαρίνα πρόσεχε το μαγαζί σου !!!
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ούτε απέξω από την πόρτα. Ούτως ή άλλως σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι για ξεπέτα και το στοίχημα για καλές υπηρεσίες είναι 90 προς 100. 

Για το μπουρδελο-ρεπορτάζ να σημειώσουμε

Ρωξάνη από Κολωνού 11, Ακομινάτου 2, Μεγάλου Αλεξάνδρου και γενικά από παντού, μέτρια στο ύψος, συμπαθητικά βυζιά, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες. Εκεί που λέγαμε να βγάλει το σουτιέν μέσα στο δωμάτιο και δεν το έβγαζε, τώρα μας «βγάζει και γλώσσα». Άσε μας ρε Ρωξάνη βραδιάτικα !!!
Άννα από Φυλής 65 ισόγειο (ενίοτε), μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου ή (μάλλον) γάλα ΝΟΥΝΟΥ συμπυκνωμένο, σχολική αίσθηση, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, μικρά βυζιά και συνηθισμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 74 ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ

Ξανθιά με ποστις μέχρι την μέση, βουνίσια στάση και βουκολική αυτό-αξιολόγηση, αιχμηρό βλέμμα με θολωμένο ορίζοντα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

ΦΥΛΗΣ 74 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ
Ξανθιά (επίσης) με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με αποδεκτό σώμα και ψιλο-κάβαλο κώ(ο)λο

Έλα τσίφτη

Πάρε και τον τρίφτη

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ

Έρρικα (γύρισε σήμερα από Ρουμανία) με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, φιλόξενα χείλια και προκλητικό ύφος, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα γόνατα, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά που δέχονται σπερματο-ραντίσματα και στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Συνεργάσιμη με ικανοποιητικές υπηρεσίες