Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Φυλής και Φωκαίας 25/9/2012 στις 20.30’



Συμπτώσεις, περιπτώσεις και διάφορες πτώσεις μας ανάγκασαν να πάμε και σήμερα στα μπουρδέλα για να σπάσουμε την μονοτονία της απέραντης πόλης που συνηθίζει και συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.

Γράφω και ποστάρω αυτή την ενημέρωση για τον συνάδελφο Ορεινό Λέοντα ο οποίος απλά μας διαβάζει…



Διδύμου 8 όροφος
Αλεξάνδρα με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (νομίζω ότι τα έκοψε λίγο), συμπαθητικά και σαφώς επιλέξιμα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος (φαντάζει ψηλή με τα 12ποντα), λεπτή με χορευτικό σώμα, μικρά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο. Έχουμε μιλήσει για αυτήν και σε κριτικές και σε επισημάνσεις.

Ο Ορεινός Λέοντας ήταν ψύχραιμος γιατί είχε τους δικούς του λόγους

Διδύμου 8 ισόγειο
Γιασμίν με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μετριοπαθή έκφραση προσώπου και μετρημένες υπηρεσίες, μάλλον μέτρια με καλοζυγισμένο σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και αξιοπρόσεκτό κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας είχε σχηματίσει (πλέον) άποψη και δεν προέκυπτε περιθώριο για νέα δοκιμή. Σε εμένα δεν έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Οπότε συνεχίσαμε για τα επόμενα τσαρδιά.

Διδύμου 7 αριστερά όπως χαζεύουμε τις πορνο-πόρτες
Έλενα από Κεραμεικού 13 (νομίζω) με κοντά καρέ ξανθά μαλλιά, τιμημένη από τον τιμημένο Hilnik, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, καλοσχηματισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και (σίγουρα) αξιέπαινο κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας παρέμεινε προβληματισμένος δεδομένου ότι του άρεσε και αυτό ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Διδύμου 7 δεξιά όπως χαζεύουμε τις πορνο-πόρτες
Λώρη από το πουθενά, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αντίληψη και αντιμετώπιση μέχρι τα όρια του παράνομου σαλονιού, μάλλον μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και κομπλεξικό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας δεν αντέδρασε καθόλου. Επίσης ανησυχητικό αλλά με διαφορετική έννοια.

Διδύμου 16
Νίκη με την νίκη, ετοιμο-πούτανη μεγαλοκοπέλα στα όρια της εμμηνόπαυσης αλλά με αναγκαίες ή αναγκαστικές αποφάσεις για να βγάλει φράγκα στο χώρο της πουτανιάς με κοντά ξανθο-βαμμένα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και σεβάσμιο κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας απλά είδε την πορνο-δέσποινα και απλά χαμογέλασε. Αυτό όμως δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο γιατί απλά είναι πρόσχαρος…  

Διδύμου 18 υπόγειο
Φωτεινή ως θωρηκτό Ποτέμκιν με ξανθο-βαμμένα μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολεμική έκφραση, μάλλον ψηλή, μπαμπάτσικη με ορατά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας απλά συμφώνησε !!!

Διδύμου 18 ισόγειο
Ειρήνη από Φυλής 84 ισόγειο και από Φωκαίας 27 ισόγειο (όταν ξεκίνησε) αλλά και σε κάποιο στούντιο (πρόσφατα) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πλέον), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά όχι αποδεκτές υπηρεσίες που με επιείκεια μπορούν να χαρακτηριστούν ως ξεπέτα, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας ανέφερε ότι είχε μια αποτυχημένη ολιγόλεπτη σχέση μαζί της. Σαφώς δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

Διδύμου 20
Βαλέρια με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ανοιχτο-πράσινα μάτια και αποφασιστική πουτανιά που δεν μας πείθει, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και προκλητικό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας την είχε επισκεφθεί και δεν είχε μείνει ικανοποιημένος. Επίσης δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

Έλλης 3
Ισαβέλα που είχα γράψει κριτική πρόσφατα επειδή είχαμε συμφωνήσει να με υπηρετήσει για 20ευρώ, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον γεματούλα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό  κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας διατηρούσε τις επιφυλάξεις του ακόμη και όταν δίναμε τα χέρια για να πούμε καληνύχτα. Σαφώς την γούσταρε αλλά ήθελε «άλλη» συσκευασία …
Μάλλον ήθελε τις υπηρεσίες της Ισαβέλλας στην συσκευασία της Έλενας του Φυλής 71 όροφος (βλέπε παρακάτω) 
  



Φωκαίας 27 όροφος
Έλενα με μαλλιά μέχρι την μέση, βαμμένα πλέον μελαχρινά, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον κοντή με χορταστικά βυζιά και προκλητικό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας την τίμησε μόνο μια φορά γιατί την ήθελε πιο ψηλή !!! Εγώ την τίμησα αρκετές φορές.

Φυλής 59 ισόγειο
Ρωξάνη  με καστανά, πολύ κοντά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με ενδιαφέρουσες αναλογίες και υπερθετικό κώ(ο)ολο. Όλα τα λεφτά είναι ο πουστρο-τσατσος!!!

Ο Ορεινός Λέοντας δήλωσε ότι όταν θέλουμε να πούμε ξεπέτα αρκεί να πούμε Ρωξάνη. Σαφώς δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
   
Φυλής 80
Άννα-Μαρία με ανοιχτόχρωμα (πλέον) μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και αεράτη κίνηση στο σαλόνι.

Ο Ορεινός Λέοντας απλά την περιεργάστηκε.

Φυλής 67
Αντίνα από κάπου αλλά και από Σπύρου Πάτση 40 με ξανθά μαλλιά εξτένσιονς μέχρι την μέση, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας απλά την ρώτησε από ποια χώρα είναι.

Φυλής 69 όροφος
Αλέξια από Φωκαίας 17 όροφος (παλαιότερα) με ξανθά μαλλιά εξτένσιονς, παλαιότερα μελαχρινά, χαμογελαστό πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με πιασίματα.

Ο Ορεινός Λέοντας δεν την ήξερε. Εγώ την ήξερα από παλιά.

Φυλής 69 ισόγειο
Μάγια νέα κοπέλα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον κοντή αλλά με καλοφτιαγμένο σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας εκδήλωσε τον πραγματικό θαυμασμό του όπως και εγώ.

Φυλής 71 όροφος
Έλενα με ξανθά κοντά μαλλιά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, ψηλή με εντυπωσιακό  σώμα και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Ο Ορεινός Λέοντας είχε σοβαρούς λόγους να την επισκεφθεί και εγώ επίσης να μην την επισκεφθώ δεδομένου ότι είχε ξανθά μαλλιά και μάλιστα πολύ κοντά.



Φυλής 65 ισόγειο
Χριστίνα από Διδύμου 20 με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, χαμογελαστή και φιλόξενη, μάλλον ψηλή με χορταστικό σώμα και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας δεν είπε άποψη.

Φυλής 65 όροφος
Εμανουέλλα μάλλον Ρουμανοτσιγγάνα με κοντά μαλλιά, χαμογελαστό πρόσωπο, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

Ο Ορεινός Λέοντας μάλλον την ήξερε από παλιά.

Αγκύρας 12 δεξιά όπως χαζεύουμε τις πορνο-πόρτες
Ελένη (νομίζω) με κοντά μπουκλωτά μαλλιά, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, περπατημένη κοπέλα με εμπειρία την οποία όμως δεν χρησιμοποιεί στο δωμάτιο εργασίας.

Την ίδια γνώμη είχε και ο Ορεινός Λέοντας.  

Αγκύρας 12 αριστερά όπως χαζεύουμε τις πορνο-πόρτες
Σοφία μεγαλοκοπέλα με κοκκινωπά κοντά μαλλιά και με πολλά χιλιόμετρα, ετοιμο-πούτανη, μάλλον ψηλή με πιασίματα και με υπερ-μαστάρια. 

Χούφτωνε τα παπάρια του Ορεινού Λέοντα και τα δικά μου, παρότι της συνιστούσα να μην επιχειρεί τέτοιες πράξεις δεδομένου ότι μας προκαλεί ιδεολογική σύγχυση και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε στο ασταθές κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται λόγω των διεθνών συγκυριών.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν