Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


Σοφία 21/10/2012



Ιάσωνος 1 αριστερά όπως χαζεύουμε το Ηρώδειο των μπουρδελών



21/10/2012 στη πρωινή βάρδια

Ιστορικά στοιχεία

Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο έχω πηδήξει δυο-τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν και πριν από ενάμιση χρόνο απέξω από αυτό το μπουρδέλο μου την έπεσαν και με χτύπησαν τέσσερεις σκουρο-λαθρο-μετανάστες των περίεργων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και με λήστεψαν.

Με την ευρύτερη λοιπόν περιοχή και με την ευρύτερη έννοια με συνδέουν αρκετά στοιχεία όπως εξάλλου και με άλλες πορνο-περιοχές.

Όπως πάντα βρίσκουμε αφορμές και εφευρίσκουμε συναισθηματικές αιτίες και εξηγήσεις για να δικαιολογήσουμε ή και να αποδεχτούμε τον ψυχρό κόσμο των μπουρδέλων.

Διευκρινίζω ότι είδα για δεύτερη φορά την Σοφία αλλά δεν είχα κάποιο εμφανή λόγο να την πηδήξω ούτε αντικειμενικά ούτε και υποκειμενικά.

Για να είμαι ειλικρινής, μου προκάλεσε ιδιαίτερη περιέργεια ο παραλληλισμός (που έκανε στο σαλόνι) των υπηρεσιών της πεολειχίας με την λειτουργία της ηλεκτρο-σκούπας.  

Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Σοφία είναι χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά. Διαθέτει συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου και έχει βουκολική έκφραση και στάση.
Είναι μάλλον ψηλή με τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο. Μπορεί άνετα να αντέξει σε έντονους ρυθμούς εργασίας και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Άνετα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως πορνο-κομάντο.

Στην ΟΜΣΣ έχει tattoo.

Σαφώς, όπως το σημειώνω και παρακάτω, οι αναλογίες καθώς και η αίσθηση του σώματος της Σοφίας έμοιαζαν με νάιλον σακούλα γεμάτη με νερό.



Περιεκτική αναφορά των υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας

Τα πατήματα της Σοφίας, όπως έρχονταν προς το πορνο-δωμάτιο, μου θύμισαν το βηματισμό που κάναμε στα αλεξίπτωτα. Αναμενόμενο, αν σκεφθούμε το υπέρβαρο σώμα της. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί από τα πλέον διεγερτικά στοιχεία σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά αντικειμενικά κριτήρια.

Όμως το έχουμε πλέον σημειώσει αρκετές φορές ότι ζούμε και δρούμε σε ένταση και με την σχετική επικινδυνότητα που προκαλούν αυτές οι καταστάσεις.

Προσγειώνεται, λοιπόν η Σοφία πάνω στο πορνο-κρέβατο και χουφτώνει τον πούτσο και τα αρχίδια με κατακτητική διάθεση και ξεκάθαρη πορνο-ιδεολογία. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνεία ή παρεξήγηση. Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι επιθυμεί τον κακό και λαϊκό πούτσο ο οποίος είναι ήδη αποφασισμένος να μην λυγίσει σε οποιαδήποτε αρνητική λεπτομέρεια και εξέλιξη.

Πριν τοποθετήσει το προφυλακτικό, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα με χορταστικά γλειψίματα της ευρύτερης περιοχής των αρχιδιών και βαθιά ρουφήγματα των αρχιδιών. Παραλίγο να μου έγλυφε και των κώ(ο)λο. Εκτιμώ ότι θα το έκανε, αν της το ζητούσα.

Αφού έβαλε το προφυλακτικό, προχώρησε σε υπερ-καταπιόματα του πούτσου. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι θα μου τον εξαφάνιζε. Κατάπινε μέχρι την βάση του λάρυγγα της και χτυπούσε, με τον πούτσο μου την επιγλωττίδα της έχοντας την ίδια άνεση όπως θα έδινε πεταχτά φιλάκια στην ξεχασμένη της ξαδέλφη.

Προφανώς ακολούθησε άγριο πισω(ο)κολητό στο οποίο και τέλειωσα. Γαμούσα και δεν σκεφτόμουν ούτε και κοίταζα τα άναρχα παχάκια της πορνο-δέσποινας. Γαμούσα νοιώθοντας μετά την ηλεκτρο-σκουπιακή πίπα της Σοφίας ότι έχω ιερή αποστολή να γαμήσω και να χύσω πανηγυρικά.

Δεν χρειάστηκε να το παιδέψω περισσότερο.

Αλέξια 18/10/2012



Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο

18/10/2012 στη βραδινή βάρδια



Ιστορικά στοιχεία

Είδα το συγκεκριμένο μπουρδέλο από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του με τα εσωτερικά καταστήματα του ισογείου και του ορόφου.

Παρεμπιπτόντως να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό κατάστημα του ορόφου έχω συνάψει ολιγόλεπτες ευχάριστες γνωριμίες κατά το πρόσφατο παρελθόν. Διευκρινίζω ρητά και αμετάκλητα ότι ποτέ δεν έχω επισκεφθεί το ισόγειο εσωτερικό κατάστημα αλλά και δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να το επισκεφθώ. Ούτως ή άλλως μια φορά είναι ανοικτό και 50 φορές είναι κλειστό.

Όλα τα παραπάνω απλά καταγράφονται χωρίς (να πρέπει) να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία τουλάχιστον ως προς τα κοινότυπα αντικειμενικά κριτήρια επιλογής των πορνο-γκομενιδίων.

Αξιοσημείωτη πληροφορία (ίσως) είναι το γεγονός ότι επισκέφθηκα την Αλέξια και στις 16/9/2012 που έτυχα ανάλογων καλών υπηρεσιών. 


Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Αλέξια έχει ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά και καλοχτενισμένα.

Διαθέτει ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, καλοσχηματισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά σε σχήμα λεμονιού και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Όλα μέσα σε απαλό και λευκό δέρμα.


Περιεκτική αναφορά των υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας

Η είσοδος της Αλέξιας στο πορνο-δωμάτιο ήταν τακτοποιημένη και τυπική (όπως και την προηγούμενη φορά). Σαφώς με αναγνώρισε και με χαιρέτησε την δεύτερη φορά περισσότερο άνετα. Αυτό ίσως να αποτελεί θετικό στοιχείο ως προς την πρώτη πελατειακή μου σχέση μαζί της.

Όπως σε κάθε παροχή υπηρεσιών, έτσι και στα μπουρδέλα ο σταθερός πελάτης αντιμετωπίζεται λίγο καλύτερα από τον περιστασιακό πελάτη. Σαφώς απαιτείται ακόμη και στον περιστασιακό πελάτη να παρέχεται το ελάχιστο αποδεκτό πακέτο υπηρεσιών και από επαγγελματική ηθική αλλά και από επιχειρηματική σκέψη δεδομένου ότι ο περιστασιακός πελάτης ενδέχεται να εξελιχθεί σε σταθερό πελάτη. Με απλά λόγια δεν είναι τόσο έξυπνο, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, κάποιος επαγγελματίας να ξεγελάει τους πελάτες του.

Συγκεκριμένα στις υπηρεσίες

Αξιοσημείωτα προκαταρκτικά με τρίψιμο και τρίξιμο των τεντωμένων ρωγών του λεμονάτου στήθους της σε όλη την έκταση που περιλαμβάνεται από την βάση του λαιμού μέχρι την βάση των αρχιδιών.

Περίτεχνο γλείψιμο τους στήθους μου και των ευαίσθητων περιοχών της κοιλιακής περιφέρειας. Διευκρινίζεται ότι δεν έγλειψε τα αρχίδια.

Συμμετείχε ικανοποιητικά σε τρεις στάσεις με αξιοπρεπή φωνητική παρουσία χωρίς αγροτικά επιφωνήματα και ψεύτικες ζητωκραυγές.

Παρότι είναι ξανθιά πορνο-δέσποινα και μάλιστα με κοντά μαλλιά (εντελώς αρνητικά στοιχεία για εμένα), εκτιμώ ότι είναι επιλέξιμη και για κάποια επόμενη φορά.