Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αλέξια 18/10/2012



Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο

18/10/2012 στη βραδινή βάρδια



Ιστορικά στοιχεία

Είδα το συγκεκριμένο μπουρδέλο από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του με τα εσωτερικά καταστήματα του ισογείου και του ορόφου.

Παρεμπιπτόντως να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό κατάστημα του ορόφου έχω συνάψει ολιγόλεπτες ευχάριστες γνωριμίες κατά το πρόσφατο παρελθόν. Διευκρινίζω ρητά και αμετάκλητα ότι ποτέ δεν έχω επισκεφθεί το ισόγειο εσωτερικό κατάστημα αλλά και δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να το επισκεφθώ. Ούτως ή άλλως μια φορά είναι ανοικτό και 50 φορές είναι κλειστό.

Όλα τα παραπάνω απλά καταγράφονται χωρίς (να πρέπει) να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία τουλάχιστον ως προς τα κοινότυπα αντικειμενικά κριτήρια επιλογής των πορνο-γκομενιδίων.

Αξιοσημείωτη πληροφορία (ίσως) είναι το γεγονός ότι επισκέφθηκα την Αλέξια και στις 16/9/2012 που έτυχα ανάλογων καλών υπηρεσιών. 


Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Αλέξια έχει ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά και καλοχτενισμένα.

Διαθέτει ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, καλοσχηματισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά σε σχήμα λεμονιού και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Όλα μέσα σε απαλό και λευκό δέρμα.


Περιεκτική αναφορά των υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας

Η είσοδος της Αλέξιας στο πορνο-δωμάτιο ήταν τακτοποιημένη και τυπική (όπως και την προηγούμενη φορά). Σαφώς με αναγνώρισε και με χαιρέτησε την δεύτερη φορά περισσότερο άνετα. Αυτό ίσως να αποτελεί θετικό στοιχείο ως προς την πρώτη πελατειακή μου σχέση μαζί της.

Όπως σε κάθε παροχή υπηρεσιών, έτσι και στα μπουρδέλα ο σταθερός πελάτης αντιμετωπίζεται λίγο καλύτερα από τον περιστασιακό πελάτη. Σαφώς απαιτείται ακόμη και στον περιστασιακό πελάτη να παρέχεται το ελάχιστο αποδεκτό πακέτο υπηρεσιών και από επαγγελματική ηθική αλλά και από επιχειρηματική σκέψη δεδομένου ότι ο περιστασιακός πελάτης ενδέχεται να εξελιχθεί σε σταθερό πελάτη. Με απλά λόγια δεν είναι τόσο έξυπνο, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, κάποιος επαγγελματίας να ξεγελάει τους πελάτες του.

Συγκεκριμένα στις υπηρεσίες

Αξιοσημείωτα προκαταρκτικά με τρίψιμο και τρίξιμο των τεντωμένων ρωγών του λεμονάτου στήθους της σε όλη την έκταση που περιλαμβάνεται από την βάση του λαιμού μέχρι την βάση των αρχιδιών.

Περίτεχνο γλείψιμο τους στήθους μου και των ευαίσθητων περιοχών της κοιλιακής περιφέρειας. Διευκρινίζεται ότι δεν έγλειψε τα αρχίδια.

Συμμετείχε ικανοποιητικά σε τρεις στάσεις με αξιοπρεπή φωνητική παρουσία χωρίς αγροτικά επιφωνήματα και ψεύτικες ζητωκραυγές.

Παρότι είναι ξανθιά πορνο-δέσποινα και μάλιστα με κοντά μαλλιά (εντελώς αρνητικά στοιχεία για εμένα), εκτιμώ ότι είναι επιλέξιμη και για κάποια επόμενη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου