Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταξουργείο 28/9/012 στις 19:30



Χωρίς προ-μελετημένο σχέδιο αλλά με θετική προ-διάθεση βρέθηκα στην είσοδο του Μεταξουργείου και αντίκρισα ανοικτό το μπουρδέλο της Αχιλλέως 40. Όπως είναι γνωστό ήταν κλειστό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έδεσα τα 184 άλογα (μου) σε μια πρόχειρη στάνη και τράβηξα για το ιστορικό μπουρδελάκι.

Το μυαλό μου λειτουργούσε λες και πέρασε μέσα από γεφυροπλάνη με φρεζοκεφαλή.

Αχιλλέως 40



















Πριν ακόμη φθάσω στο μπουρδελάκι με την ιστορική σκάλα σκεφτόμουν την δυσάρεστη εμπειρία που είχε κ. Πύραυλος με το κοπρό-σκυλο στην σκάλα. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα εμφανισθεί ξανά. 

Όμως αντί αυτού εμφανίσθηκαν κατά σειρά :  

Τσατσά που δεν την πρόσεξα καθόλου. Μα εντελώς καθόλου!

Βουκολική πορνο-γκόμενα στα 35 (περίπου) με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, σπασμένο ηθικό και αόριστη έκφραση. Μάλλον μέτρια στο ύψος με κραμαστά μεγαλούτσικα βυζιά και ηττημένο κώ(ο)λο.

Δεύτερη εργαζομενη μεγαλο-κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρώην υπηρεσία σε Φωκαίας 19, Φυλής και αλλού, με χαμογελαστό πρόσωπο, μάλλον μέτρια προς κοντή, αποδεκτό σώμα και ντροπαλό κώ(ο)λο. Ας σημειωθεί ότι δεν ήταν απολύτως διακριτικά τα σωματικά χαρακτηριστικά δεδομένου ότι φόραγε ολόσωμο εσώρουχο.


Αχιλλέως 51

Κλειστό





 













Αχιλλέως και Μαραθώνος



















Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος
Λάουρα με συμπαθητικά και σχεδόν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και αχλαδοειδή κώ(ο)λο σε κάπως χαμηλή θέση.

Μαραθώνος 59
Αλεξάνδρα (νομίζω) από Φυλής 54 όροφος με μαλλιά κοκκινωπά μέχρι τις πλάτες (παλαιότερα είχε μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση), ετοιμο-πούτανο βλέμμα και λαίμαργη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα αλλά κάπως πολυδουλεμένο και ανεκτό κώ(ο)λο. Μάλλον της λείπουν ένα-δύο δόντια. Δεν θυμάμαι καλά. Όταν την επισκέφθηκα στο Φυλής 54 όροφος (πριν δυο χρόνια) ήταν αποφασιστική, υπερδραστήρια με λαίμαργη πίπα και καλό πισω-κολλητό.

Ενδοχώρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο
Άντζελα νέα κοπέλα πρώτη ημέρα στα μπουρδέλα και πρώτη ημέρα στην Ελλάδα. Από το βλέμμα της εκτιμώ ότι δεν την άφησαν να κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ικανοποιητική έκφραση για θρίλερ και αδύναμη ισορροπία περπατήματος. Μάλλον μέτρια στο ύψος με συνηθισμένες σωματικές αναλογίες.  

Ιάσωνος 46 ισόγειο (μεσαίο)
Μελαχρινή πορνο-δέσποινα με ωραία μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή με κάπως μικρά αλλά λεμονάτα βυζιά, χωρίς θυμό αλλά με πρόθυμο κώ(ο)λο

Δεν μπορώ να γράψω άλλα. Αν θυμηθώ κάτι, θα συμπληρώσω στην συνέχεια.

Να είστε όλοι καλά.