Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ιωάννα



Κολωνού 30 όροφος

μεσημέρι 

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα αξιολόγηση αφορά δυο επισκέψεις στην  συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 16/12/2013 και η δεύτερη στις 29/12/2013. Ουσιαστικά η αναφορά θα επικεντρωθεί στα γεγονότα της 16/12/2013 γιατί αφενός η πρώτη φορά απετέλεσε πολύ καλή έκπληξη και αφετέρου η δεύτερη φορά λειτούργησε ως επιβεβαίωση των καλών υπηρεσιών της πρώτης.  

Η Ιωάννα  έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου που πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν μελαγχολική ή κάπως αρνητική διάθεση. Αυτό το στοιχείο ενδέχεται να λειτουργήσει τις περισσότερες φορές, αποτρεπτικά για τον πελάτη. Ως προς τα προσωπικά μου κριτήρια, αλλά και αντικειμενικά, αποτελούσε σχεδόν όλες τις φορές εν δυνάμει επιλέξιμη πορνο-δέσποινα. Όμως κάποια απροσδιόριστη δύναμη με έσπρωχνε να μην μπω στο δωμάτιο εργασίας.

Ποιος ξέρει άραγε για ποιους λόγους κάποιες φορές δεν θέλουμε το καλό μας;

Στις 16/12/2013 συναντήθηκα  (πραγματικά) τυχαία με τον Akis30 και τον lustforlife στο Κολωνού 11. Μιλήσαμε και είπαμε διάφορες ιστορίες για σημεία και τέρατα καθώς και για επιλέξιμες πουτάνες που τιμούν και ανταποδίδουν σε υπηρεσίες την αξία του πορνο-εισιτηρίου. Μια από αυτές που συζητήσαμε ήταν και η μελαχρινή ωραία πορνο-δέσποινα στο Κολωνού 30 (όροφος). Εγώ για ανεξήγητους λόγους την είχα βαπτίσει Ελένη. Ο Akis30 (έμπειρος και ετοιμοπόλεμος μπουρδελιάρης) με ψύχραιμο και ήρεμο ύφος, επεσήμανε ότι είναι η Ιωάννα. Τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί, αποφασίσαμε να πάμε να την δούμε μαζί.

Ο lustforlife επιλέγει να μην ανέβει στο μπουρδέλο, πιθανόν για λόγους ασφαλείας (του).  Μπαίνουμε λοιπόν με τον Akis30 στο μπουρδέλο και περιμένουμε στο σαλόνι. Βγαίνει πρώτη η Κρίνα (παλιό ξινό φρούτο από Κεραμεικού 15 όροφος και από Κολωνού 30 ισόγειο) και ακολουθεί η ωραία μελαχρινή πορνο-δέσποινα. Είναι ιδιαίτερα και προσεκτικά περιποιημένη με καλοφτιαγμένη ψυχολογία. Χουφτώνει ανεξέλεγκτα με περίσσεια άνεση τους βασανισμένους πούτσους τους σαλονιού. Μια από τις βασανισμένες πούτσες είναι και η δική μου. Προφανώς για ανεξήγητους λόγους δίνει ιδιαίτερο βάρος στην δική μου πούτσα και αυτό (προφανώς) αποτελεί το κυρίαρχο κίνητρο για να μπουκάρω στο δωμάτιο εργασίας. Ο  Akis30 προσπαθεί κάτι να μου πει αλλά εγώ ήδη έχω περάσει την πόρτα της κολάσεως.

Όπως σημείωσα παραπάνω η Ιωάννα έχει μελαχρινά ωραία μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά σε κότσο (αυτή την φορά). Μπορεί να θεωρηθεί αρκετά αξιόλογη παρουσία για το Μεταξουργείο και ειδικά για τα δέκα ευρώ. Επίσης είναι επιλέξιμη τόσο σωματικά όσο και υπηρεσιακά συγκριτικά με τις αντίστοιχες προτάσεις Φυλής και Λιοσίων.

Συγκεκριμένα

Μπαίνοντας η Ιωάννα στο δωμάτιο εργασίας είχε την ίδια (καλή) διάθεση που είχε και στο σαλόνι, γεγονός το οποίο είναι θετικό και ενθαρρυντικό για καλή εξέλιξη της επιχείρησης.

Ρίχνει μια προσεκτική ματιά στο δωμάτιο και προσεκτικά με ένα αρωματικό χαρτομάντιλο μαζεύει την πεταμένη καπότα του προηγούμενου γαμιά που σκόπιμα δεν μάζεψα. Αυτό είναι κάποιο παραπλήσιο τεστ όπως αυτό στην ταινία «ιστορίες του Bronx» που λέγεται «δοκιμή πόρτας»

Η περιποίηση της ήταν αριστερόστροφη (με την έννοια της φιλολογικής και όχι της πολιτικής θεώρησης), αριστοτεχνική και μάλλον αριστοκρατική … 

Στην συνέχεια, ανεβαίνει από πάνω μου και «βασανίζει» τα λεμονάτα βυζιά της πάνω στο στήθος μου.

Σχεδόν όλες οι ιερόδουλες που σέβονται το μεροκάματο που παίρνουν, τρίβουν τα βυζιά τους πάνω στο στήθος του γαμιά τους. Όμως, είναι λίγες αυτές που τρίβουν τα βυζιά τους με τις ρόγες υπερ-τεντωμένες.  

Χαϊδεύει τα αρχίδια και γλύφει την γενετήσια περιοχή με ικανοποιητική διάθεση. Κάθεται από πάνω και σέρνει το αιδοίο της σαν να θέλει να ολοκληρώσει κάποια ιδεατή σχέση.

Είναι συνεργάσιμη και ανταποδοτική

Αναμφισβήτητα είναι επιλέξιμη για αρκετές επισκέψεις