Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Φυλής 25/11/2012 στις 20:00



Οι μπουρδελιάκηδες εκτός Αθηνών έχουν (για την δική μου ψευδαίσθηση ή παραίσθηση) προστιθέμενη αξία και πορνο-σεβασμό δεδομένου ότι κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να προσεγγίσουν τα πορνεία και ως εκ τούτου είναι λογικά και ιδεολογικά αποφασισμένοι για τον αντικειμενικό σκοπό (μας).

Με αυτόν τον σεβασμό κινήθηκα για να συναντηθώ σήμερα με τον συνάδελφο Opeth που μας ήρθε από μακριά.




Φυλής 61
Σόνια Αλβανέζικο αγροτικό πορνίδιο με κάπως προκλητικά χαρακτηριστικά αλλά με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση ότι έχει πιάσει τον παπά από τα αρχίδια, με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον κοντή, λεπτή μικρά βυζιά και με αποδεκτές σωματικές αναλογίες. Ο Xlexlekias  δεν είχε περάσει καλά όταν δούλευε σε κάποιο άλλο πορνο-κατάστημα.

Αλκιβιάδου 16 πρώτο αριστερά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα
Νατάσα πρώην υπηρεσία από Φυλής 86 ισόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, σαν έτοιμη από καιρό, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο. Ροζιασμένη αισθητική μέσα σε δερμάτινα εσώρουχα με υποσχέσεις για σημεία και τέρατα.

Διδύμου 20
Άννα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, περπατημένη μεγαλοκοπέλα, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με καλοστεκούμενο σώμα, μικρά κάπως βυζιά και μικρό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο. Καινούργιο σύνολο εσωρούχων με κόκκινο νυχτικό και μαύρες κάλτσες. Μάλλον πρέπει να βάψει τα μαλλιά της γιατί φαίνονται οι άσπρες ρίζες, γεγονός που δεν είναι ιδιαίτερα διεγερτικό κατά την διάρκεια της πίπας.
Δεν γράφω κριτική γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να πω …

Φυλής 67
Μαρία νέο μελαχρινό πορνίδιο με σπαστά ωραία μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, περιποιημένη, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και χαρωπό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο
Επιλέξιμη !!!

Συνοπτικά να σημειώσουμε ότι

Αλκιβιάδου 16 δεξιά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα δούλευε η Κατερίνα (και χρόνια της πολλά αν είναι το πραγματικό της όνομα)

Φωκαίας 27 όροφος όπως (σχεδόν) πάντα δούλευε η Έλενα με τα σιλικονάτα βυζιά και την μυρωδάτη τσίχλα που δεν την βγάζει ούτε στην πίπα

Φωκαίας 24 Λαβύρινθος μεταφέρθηκε η Σάρα από το απέναντι υπόγειο Φωκαίας 27. Σκέφθηκα ότι θα ήταν (μάλλον) διαφορετικό το γαμήσι σε ευρύτερα πορνο-δωμάτια και καλό θα ήταν να δοκιμάσω. Τελικά με τις πολλές σκέψεις και τις διάφορες αμφιβολίες, στο τέλος δεν γάμησα.
Δεν γνωρίζω αν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω

Φωκαίας 25 ισόγειο επιπλοποιείο εμφανίσθηκε η Βερόνικα ως ωραίο έπιπλο να κάνει σαλόνι σαν να μας κάνει χάρη. Υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να μπούμε μέσα στο δωμάτιο για να το διαπιστώσουμε. Εξάλλου μπήκε ο Xexlekias και σχημάτισε την πλέον αρνητική γνώμη.

Αυτά προς το παρόν

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σημειώσω στη συνέχεια

Να είστε όλοι καλά