Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Καμέλια Ιερά Οδός 66



Πήγα σήμερα Κυριακή 9/9/2012 στις 18:30 όχι από περιέργεια αλλά επειδή ο δρόμος (μου) συνδέθηκε με την Ιερά Οδό και βρέθηκα ξαφνικά στο νούμερο 66.

Δίπλα μου περπατούσε ένας αλιγάτορας, παραδίπλα δυο αντικειμενικοί προμότοτρες, ένας υποκειμενικός εισπράκτορας της ΕΘΕΛ, δυο αλέκτορες, δυο λέκτορες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και παραδίπλα κάθονταν ακίνητοι δυο κάστορες δεδομένου ότι είχαν βαλσαμωθεί για ντεκόρ.

Ας αφήσω όμως τις μπουρδολογίες και ας έρθουμε στην πολυσυζητημένη πορνο-δέσποινα Καμέλια.

Στην Αμερική δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ο καθένας να γράφει και να λέει οτιδήποτε για οποιονδήποτε αρκεί να  του λέει το όνομα σωστά

Συγκεκριμένα για την Καμέλια

Έχει κανονικό σώμα, μάλλον λεπτό με αποδεκτές αναλογίες το οποίο προσέχει να το τοποθετεί σωστά στο σαλονάρισμα, τεντώνοντας την μέση και τον κώ(ο)λο. Βυζιά μέτρια έως μικρά. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι σωματικά έχει αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έχει και κάποιο θετικό ή προκλητικό (που είναι και το σημαντικότερο).

Σαφώς έχει επεισοδιακή φυσιογνωμία που δεν συνδέεται με τις υποθέσεις πορνο-χώρου. Κάτι της λείπει και είναι εξαιρετικά εμφανές και σημαντικό.

Ίσως αν το προσέξει να φτιάξει στο μέλλον κάποιο ικανοποιητικό σύνολο. Τώρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πορνο-εισιτήριο των 50 ευρώ.

Ξέχασα να πω ότι ο δρόμος (μου) κατέληξε στο Κροκέων 6 όπου είχα μια σχέση ενός τετάρτου με την πορνο-δέσποινα Ελίζαμπεθ.

Αργότερα θα γραφεί εμπεριστατωμένη κριτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου