Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αλκιβιάδου και Διδύμου 7/12/2012 στις 19:00




Πέρασα από το ίδιο σημείο της Αλκιβιάδου, μόνος αυτή την φορά, όπως πήγαινα στα μπουρδέλα πριν από πολλά χρόνια. Μάλλον η πορεία του μπουρδελιάρη πρέπει να είναι μοναχική.



Στο γωνιακό κομμωτήριο η λαχταριστή κομμώτρια χτένιζε μια πενηντάρα σιτεμένη με κολασμένο πρόσωπο. Η εικόνα αποτυπώθηκε στο μυαλό μου το οποίο άρχιζε να καλλιεργεί διάφορα αμαρτωλά σενάρια.

Απαιτείται να διευκρινίσω ότι είχα ήδη αποφασίσει να κινηθώ στα μιλφο-πορνο-μάγαζα της περιοχής. Οπότε ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, όπως αντίστοιχα δεν θα μπορούσα να βρω ψάρι στην κρεαταγορά. 



Αλκιβιάδου 16 μεσαίο
Ειρήνα ξανθή πεδινή νοικοκυρά με πολύ κοντά μαλλιά, αδιαίρετο βλέμμα και διάχυτο πρόσωπο, μάλλον κοντή, λίγο γεματούλα σε αχλαδοειδή σωματότυπο με μπαμπάτσικο κώ(ο)λο
Πατρίτσια αποδεκτή μεγαλοκοπέλα επίσης με πολύ κοντά μαλλιά φτιαγμένα σε κομμωτήριο (πολύ σημαντικό στοιχείο όπως θα εξηγήσω στην κριτική μου) με έκφραση γειτονιάς, σχετικά ψηλή με ικανοποιητικά αλλά κρεμαστά βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο

Αλκιβιάδου 16 δεξιά
Κατερίνα με κόκκινα μαλλιά μέχρι τον αυχένα, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με φιλόξενη έκφραση, σχετικά ψηλή, με αποδεκτές σωματικές αναλογίες και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Γυρνάω πάλι πίσω στην Αλκιβιάδου για να πάω στην Διδύμου και ξαναβλέπω στο γωνιακό κομμωτήριο την ίδια παραπάνω εικόνα με την λαχταριστή κομμώτρια και την σιτεμένη νοικοκυρά.

Διδύμου 20
Αλιόνα έκφυλη μεγαλοκοπέλα με καλές επιδόσεις όπως την θυμάμαι από τις δυο-τρεις συναντήσεις που είχαμε, κάπως ψηλή με κανονικό σώμα, βυζιά σιλικόνης και υπερ-εκπαιδευμένο κώ(ο)λο. Φόραγε εσώρουχο με φουντίτσες.

Ξαναπερνάω από το κομμωτήριο και πλέον είχα πάρει την απόφαση μου.


Πατρίτσια



Μπαίνω στο δωμάτιο εργασίας και περιμένω την μεγαλοκοπέλα να μπουκάρει ενώ ταυτόχρονα συντηρώ το σενάριο που ήδη είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει μέσα στον πορνο-εγκέφαλο μου.

Βρίσκομαι μέσα στο κομμωτήριο πάνω στο πάγκο εργασίας με τα χτένια, τα ψαλίδια τα πιστολάκια και φαντάζομαι τον εαυτό μου να μου παίρνει πίπα η λαχταριστή κομμώτρια ενώ ταυτόχρονα χτενίζει την σιτεμένη πενηντάρα.

Ευτυχώς δεν σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι ο πάγκος δεν είχε κατασκευασθεί για να πατάνε επάνω άνθρωποι. Είναι βέβαιο ότι θα μου έπεφτε η πούτσα μαζί με το πέσιμο του πάγκου.

Η Πατρίτσια είχε ξεκινήσει να γλύφει τις ρόγες μου με ικανοποιητικό αποτέλεσμα και προχώρησε σε γλίψιμο των αρχιδιών. Δεν θα έλεγα ότι ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για περιποίηση μεγαλο-κοπέλας. Ευτυχώς διατηρούνταν ζωντανό το σενάριο του κομμωτηρίου.

Τελειώνοντας την αποδεκτή πίπα, με καβαλίκεψε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν ικανοποιητική η συμμετοχή της.

Για να τελειώσω την οδήγησα σε πλαγιο-οπίσθια στάση όπου με σταθερές και αποτελεσματικές κινήσεις έφθασα στην ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας.

Πέρασα πάλι μπροστά από το κομμωτήριο αλλά αυτήν την φορά δεν εντυπωσιάσθηκα. Η κομμώτρια χτένιζε μια άλλη αδιάφορη γκόμενα ή απλά απομυθοποιήθηκαν οι καταστάσεις δεδομένου ότι είχα ξεχαρμανιάσει.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου