Αυτό το γκράφιτι βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποια γωνιά του Μεταξουργείου...

ΕΔΩ

(σε αυτή την γωνιά του παγκόσμιου ιστότοπου)

θα βρείτε

αποκλειστικά και αποκλειστικές ενημερώσεις

για μπουρδέλα της Αθήνας



Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλεξάνδρα ... δις


Θεωρώ ελάχιστη υποχρέωση μου και υπέρτατο πορνο-καθήκον να ενημερώσω την μπουρδελο-κοινότητα μας για τις υπηρεσίες της Αλεξάνδρας που επισκέφθηκα σήμερα 2/5/2012 για δεύτερη φορά.

Η συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της πορνείας παρέχοντας ικανοποιητικές υπηρεσίες συνετά και συνειδητά με αμοιβή 10 ευρώ στην οποία (αμοιβή) συμπεριλαμβάνεται ο φόρος κύκλου εργασιών, το χαρτόσημο (αν υπάρχει … δεν γνωρίζω), η αναλογία ενοικίασης του μπουρδέλου, η αμοιβή της βοηθού (υπηρεσία), το προστιθέμενο όφελος των νταβατζήδων, των προμοτόρων, των «έξυπνων», των «χαζών», των κω(ο)λόχαρτων, των καποτών των πλυντηρίων (αν υποθέσουμε ότι τα πορνο-σέντονα πλένονται ενίοτε) καθώς και η αμοιβή της πορνο-δέσποινας.

Στο ζητούμενο :

Η εργαζόμενη μπήκε στο δωμάτιο εργασίας και έδειξε, όπως ήταν λογικό και φυσιολογικό, ότι με γνώριζε. Σαφώς προχώρησε με όλη την απαιτούμενη προσοχή και δέουσα σοβαρότητα στο ζητούμενο έργο. Πρόσφερε ικανοποιητικά προκαταρκτικά που θα έπρεπε να παρείχαν πουτάνες σε στούντιος των 30-40-50 ευρώ.

Μπορούμε να πούμε ότι στην Ελλάδα της οικονομικής (… και όχι μόνο) κρίσης υπάρχουν λαχεία αλλά μπορούμε να πούμε (επιεικώς) ότι υπάρχουν και «συμπτώσεις».

Τελειώνω λέγοντας ότι :

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ …

Και σαφώς πρόκειται για μια (ακόμη) δουλειά

Ο καθένας ας αναλάβει τις (επαγγελματικές του) ευθύνες …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου